Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Hurtta Hundkoppel Rep Reflex Körsbär

Hurtta Mountain Rope Leash Cherry - Dog Walking Gear

Hurtta Mountain Rope Leash Cherry rundsytt repkoppel i körsbärsrosa färg. Fast & hållbart reflexkoppel för daglig användning & aktiviteter med hunden. Hundkoppel som känns lätt & behagligt i handen & 3M-reflexer som säkerställer synlighet vid mörker. Läs mer
229 kr Rek.pris 269 kr

Outdoors Rundkoppel Cherry 180 cm/6 mm

Runt reflexkoppel som känns behagligt och mjukt i handen men samtidigt är utomordentligt hållfast och tåligt. Konstruktionen och materialet påminner om klätterrep men kopplet är försett med effekttiva 3M-reflexer som förbättrar synligheten och säkerheten. Kopplets pistolhake är tillverkad i aluminium som är en hållbar, rostfri och mycket lätt metall. Rundkoppel som är lätta att ta på och av, och lätt att stoppa i fickan. 

Repkoppel finns i olika tjocklekar och längder. Välj tjocklek utifrån hundens ras och storlek medan längden bestäms av ändamålet. Ett kortare koppel passar bättre till stadspromenader och träning medan långa koppel är trevliga i terräng och frihet. Hållbara rundkoppel som är mjuka och bekväma med gott om reflexer och lätta aluminiumdelar. Tvättbar.

För att hitta rätt storlek till just din hund, se Hurttas storlekstabell eller kom in till oss på Zoo.se så hjälper vi dig.

Färg: Körsbär (ceriserosa)

Storlek: 180 cm långt, 6 mm tjockt

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här