Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Hurtta Hundhalsband Ställbart Reflex Gul

Hurtta Dazzle Collar Yellow - Dog Walking Gear

Hurtta Dazzle Collar Yellow justerbart & pålitligt hundhalsband i klar gul färg för dagliga promenader & aktiviteter. Den mjuka vadderingen & ergonomiska designen gör att halsbandet är skönt för hunden att bära & har väl synliga 3M-reflexer. Läs mer
249 kr Rek.pris 299 kr

Hurtta Outdoors Halsband Dazzle Yellow

Ställbart halsband för vuxna och vardagslydiga hundar. Hundhalsbandet är bekvämt för hunden samt säkert och lätt att använda. Eftersom neoprenhalsbandet är justerbart passar ett vadderat halsband utmärkt även för valpar. Neoprenvadderade hundhalsband minskar belastningen på hundens nacke och hals genom att fördela den över ett större område. Ergonomiskt utformade halsband för vuxna hunden och valpen som inte skaver mot huden, pälsen och halsen. Justerbara hund- och valphalsband med säkerhetsmekanism som gör att belastningen som uppstår när hunden drar, flyttas ifrån knäpplåset vilket förbättrar draghållfastheten och halsbandets livslängd.

För att hitta rätt storlek till just din hund, se Hurttas storlekstabell eller kom in till oss på Zoo.se så hjälper vi dig.

Färg: Gul

Storlekstabell över produkten finns bland produktbilderna. 

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här