Trimmaskiner Skär & Tillbehör

Stort utbud och brett sortiment av klippmaskiner, sladdlösa trimmaskiner, klippskär och trimverktyg med hög kvalitet för hundar och hundvalpar i butiken, online på nätet och hos veterinärkliniken. Hundens päls bör trimmas regelbundet om hunden har långt hår eller tjock päls för att undvika tovor. Här hittar du professionella klippmaskiner och hundtrimmers som är enkla att använda hemma.

Vi har valt ut vad vi anser är marknadens bästa produkter för att underlätta underhåll av hundens päls. Här kan alla hundraser, stora som små, långa och korthåriga, hitta sin personliga favorit. Zoo.se i Bromma Blocks har öppet alla dagar på året, levererar foder och tillbehör för hund direkt hem till din dörr. Du som bor i Stockholmsområdet kan få leverans redan samma vardagskväll och i övriga landet sker leveransen på 1-3 arbetsdagar. Att hitta rätt sorts pälsvårdsprodukter är inte alltid lätt, för rådgivning kom in i butiken och fråga vår kunniga personal, maila info@zoo.se eller ring 08-280740.

Vi har klippmaskiner för alla behov - från detaljtrim till om du ska klippa hela hunden.

Andis AGC UltraEdge är en mycket snabb och tystgående klippmaskin med sladd som passar för trimning och klippning av de flesta hundraser. Trimmern håller sig sval och har två hastigheter som möjliggör klippning av riktigt svåra pälsar men man måste använda sig utav en kylspray under klippningen för att minimera överhettning. Med en smart ergonomisk design och låsbar strömbrytare är hundtrimmern bekväm att arbeta med.

Moser Max45 är en robust, tyst klippmaskin som passar perfekt för fullständig klippning av hundar och katter, men kan också användas för detaljklippning på hästar. Den kraftfulla 45 watts-motorn har två hastigheter och är otroligt uthållig, även under längre klippsessioner. Trimmern är ergonomiskt utformad för att ligga stadigt i handen, är liten, lätthanterlig och hållbar samt utrustad med vibrationsdämpare.

Klippmaskinernas Rolls Royce – maskinen som aldrig går ur stil. Oster A5 är en pålitlig, tystgående klassiker som används av professionella hundfrisörer, veterinärer så väl som hemmaklippare. Oster A5 är en klippmaskin av högsta kvalité med en garanterat lång livslängd, även vid regelbunden användning tack vare dess effektiva kylning.

Vi rekommenderar att man använder någon av dessa maskiner om man ska klippa tovor eller klippa hela hundens päls, då de orkar igenom även tjockare lager. Till alla tre märken kan du använda samma sorts skär (tasskär undantaget), och tänk på att de håller längre med en kylande rengöringsspray och olja. Vi har också Andis distanskammar som du genom att fästa på skär No 10 kan trimma olika längder på pälsen.

Andis Plus ZR är en tystgående klippmaskin utan sladd som passar för trimning och klippning av de flesta hundraser. Andis ProPet MBG 2 inklusive skär är en effektiv klippmaskin och trimmaskin för enklare hemmatrimning av hund och katt. Andis Excel 2-speed är en lätt hanterlig klippmaskin som passar till normaltjock päls och känsliga områden runt öronen, tassar och ansikte. Andis D-4D är en tystgående klippmaskin utan sladd som drivs med batterier och är uppladdningsbar.

Hundtrimmer Moser Rex 1230 är en billig trimmaskin som passar de flesta enklare hund trimningar.

Oster A6 Slim är en är en lätt klippmaskin som kombinerar en ergonomisk design med en kraftig motor med 3 hastigheter. De tre klipphastigheterna gör maskinen mycket allsidig och ett helt nytt system gör klippning och trimning med Oster A6 till en otroligt behaglig och effektiv upplevelse. Oster Home Grooming Kit Inklusive Skär 220V/12W är ett perfekt startpaket för nybörjare i hemmet. Trimmersetet består av en trimmer av högsta kvalitet, fyra avståndskammar och en instruktions-DVD som ger dig mängder av tips och visar steg-för-steg hur du enklast trimmar ditt husdjur.

Visar 52 produkter på 2 sidor
Sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida