Trim- & Badtillbehör för Hundar

Stort utbud och brett sortiment av trimtillbehör med hög kvalitet för hundar och hundvalpar i butiken, online på nätet och hos veterinärkliniken.

Vi har valt ut vad vi anser är marknadens bästa produkter för att underlätta underhåll av hundens päls. Här kan alla hundraser, stora som små, långa och korthåriga, hitta sin personliga favorit. Zoo.se i Bromma Blocks har öppet alla dagar på året, levererar foder och tillbehör för hund direkt hem till din dörr. Du som bor i Stockholmsområdet kan få leverans redan samma vardagskväll och i övriga landet sker leveransen på 1-3 arbetsdagar. Att hitta rätt sorts pälsvårdsprodukter är inte alltid lätt, för rådgivning kom in i butiken och fråga vår kunniga personal, maila info@zoo.se eller ring 08-280740.

Här hittar du tillbehören som underlättar vid bad och trimning av hundens päls.

Hundar som har lång päls i ansiktet kan behöva hjälp att hålla bort pälsen från ögonen så att hunden kan se ordentligt. HPP Latexsnoddar kan användas tillsammans med rispapper och plast eller fästas i hundpälsen. Gummisnoddarna är tillverkade av tålig och hållbar latex för att fästa bra i pälsen utan att skada eller bryta hårstrået. Eller varför inte komplettera hundens look med söta rosetter i olika modeller från Gustaf & Evita.

Många hundschampon och hundbalsam är väldigt dryga och ska helst blandas ut med vatten innan det appliceras i pälsen. Espree Mixing bottle är smart märkt för hur du ska späda ut deras produkter, så både utspädningen och badet blir enklare. Hundens shampoo räcker längre också. Både Espree Mixing Bottle och KW Blandflaska fungerar såklart att använda även till andra varumärken.

Hårplockning i örongångarna är inte alltid så roligt, men nödvändigt för vissa raser. För mycket hår i öronen kan orsaka öroninflammation. Välj mellan rak eller böjd öronhårspeang för borttagning av päls i hundens öron. Passar också till att plocka bort stygn.

Efter badet finns det sköna och högabsorberande torkhanddukar att använda av antingen PVA eller mikrofiber. Meku, Nobby och Trixie har väldigt bra torkdukar till hundar och katter efter dusch, bad, regniga dagar och smutsiga tassar. Vrid ur hundduken och den blir absorberande igen. Korta ner torktiden för att bli av med smuts och fukt samt minska risken för uppkomst av svamp och våteksem. Hundhanddukens absorberingsförmåga gör att torkduken håller kvar kallt vatten vilket dessutom gör den till en utmärkt kylduk att lägga på din varma hund eller i skuggan som kylfilt. Lämplig för alla raser.

Visar 36 produkter på 2 sidor
Sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida