Tassar & Hudvård

Vårdande hundsalva, snö-, tasspray och tassalva för hund. Stort utbud och brett sortiment av tassalvor och tassvårdstillbehör till bra pris med hög kvalitet för hundar och hundvalpar i butiken, online på nätet och hos veterinärkliniken.

Vi har valt ut vad vi anser är marknadens bästa produkter för att underlätta underhåll av hundtassar och hud. Här kan alla hundraser, stora som små, långa och korthåriga, hitta sin personliga favorit. Zoo.se i Bromma Blocks har öppet alla dagar på året, levererar foder och tillbehör för hund direkt hem till din dörr. Du som bor i Stockholmsområdet kan få leverans redan samma vardagskväll och i övriga landet sker leveransen på 1-3 arbetsdagar. Att hitta rätt sorts hudvårdsprodukter är inte alltid lätt, för rådgivning kom in i butiken och fråga vår kunniga personal, maila info@zoo.se eller ring 08-280740.

Här hittar du produkter för vård av din hunds hud och tassar.

Till hund med klåda, insektsbett, skabb, svamp, fukteksem, lättare skador på huden och andra hudirritationer erbjuder vi flera olika alternativ, bland annat Ekholms Prob Salva med Aloe Vera och Olja som vårdar hunden efter fästingar och andra sommarplågor. Espree har många olika krämer som är klåddämpande och påskyndar läkningen, så som Dog Healing Cream, Dog Itch Relief, Dog Bug Bite, 3 in 1 Wound Cream och Hot Spot Foam. KW Krokodilolja är effektiv produkt för sårbehandling, Trikem Radital är en antiseptisk mild kräm och Virbac Equimyl är en fuktgivande och klådstillande lotion.

Torra och spruckna trampdynor behöver vårdas på djupet med Espree Paw Balm eller Pet Head Oat Meal Paw Butter. För att skydda hundtassarna mot kyla, fukt och vägsalter samt för att förebygga torrhet och sprickor, använd Fyra Ess Skillingarydsalva med tjära eller någon av KWs produkter Paw Wax Creme vaxkräm, Paw Care Spray och Paw Wax Stift. Strandbodarnas Vacker Tass impregneringsspray sprayas på hundtassar, hundens ben och mage för ett snöskydd som minskar uppkomsten av isbildning, snöklumpar och snöbollar i hundpälsen och under tassarna.

Espree Dog Calming Balm med lavendelolja, kavaoljaextrakt och lugnande örter motverkar oro och stress. Massera in i trampdynorna och ovanpå nosen. Hjälper ditt djur att stressa ner med lavendel och peppar.

För att hålla orenligheter borta från hundens tassar och hemmets golv, komplettera inredningen med en smuts- och vattenabsorberande dörrmatta från Dog Gone Smart eller investera i Oster Paw Cleaner tassrengörare av microfiber.

Visar 44 produkter på 2 sidor
Sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida