Hundschampo

Schampo och medicinska schamponeringsmedel för hundar. Bra schampo till hunden är viktigt, här finns hygienprodukt för rengöring av alla typer av pälsar och hundens hud. Stort utbud och brett sortiment av hundshampoo med hög kvalitet för hundar och hundvalpar finns i butiken, online på nätet och hos veterinärkliniken.

Vi har valt ut vad vi anser är marknadens bästa schampo och hundtvål utvecklade för olika livsstadier och pälslängder. Här kan alla hundraser, stora som små, långa och korthåriga, hitta sin personliga favorit. Zoo.se i Bromma Blocks har öppet alla dagar på året, levererar foder och tillbehör för hund direkt hem till din dörr. Du som bor i Stockholmsområdet kan få leverans redan samma vardagskväll och i övriga landet sker leveransen på 1-3 arbetsdagar. Att hitta rätt sorts pälsvårdsprodukter är inte alltid lätt, för rådgivning kom in i butiken och fråga vår kunniga personal, maila info@zoo.se eller ring 08-280740.

I vårt sortiment har vi olika sorters hundschampo för alla möjliga behov.

Svenska K9 Competition schamposerie har skapats av de bästa naturliga råvaror som finns på marknaden. Produkterna har lugnande effekt på känslig hud och hårbotten och irriterar ej. Ger näring, fuktbalans och optimerad pälskvalitet.

Esprees naturliga ingredienser är skonsamma för husdjur och ägare. Nästan alla Espree-produkter innehåller mer än 95% naturliga ingredienser och mer än 50% ekologiska ingredienser. Det finns en sort för varje behov, så som valpschampo och mot klåda.

KW Schampo innehåller ingredienser speciellt framtagna för känsliga hudar och pälsar, som tillför naturlig fuktighet samt gör huden och pälsen elastisk, smidig, glansig och skinande ren. Ett effektivt schampo utan parabener, färgämnen och parfym.

Nobby Schampo med arganolja och örter har en utmärkt återfuktningseffekt på hud och päls för hundar, vilket i sin tur kan lindra klåda. Högkvalitativa råvaror som lugnar skadad, känslig och oren hud, förhindrar uttorkad päls, och som inte irriterar ögonen.

Ekholms Prob Aloe Vera Schampo passar till alla pälsdjur. Lämpar sig även till valpar och dräktiga djur. Hundschampot är suveränt till besvärliga pälsar och snäll mot hundens hud och päls även om du tvättar hunden ofta. Pälsen får en fin lyster.

Allergenius Dog Specialschampo är ett allergivänligt hundschampo utvecklat för att minska allergi mot pälsdjursallergi för människor. Svensktillverkat parfymfritt schampo för hund som är djuprengörande och minskar förekomsten av pälsallergener, fjällande hud och mjäll.

FURminator Waterless DeShedding Spray har en formula som påskyndar fällningen av lös underull. Denna spray är ett praktiskt sätt att rengöra och fräscha upp din hunds päls och hjälper även till att minska fällning mellan baden.

Trikem Klorhexedinschampo används till hundar med sårig hud från exempelvis eksem. Antiseptiskt och desinfekterande återfuktande hundschampo, som ej torkar ut huden vid upprepade behandlingar.

Virbac erbjuder ett brett sortiment av hudvårdsprodukter till din hund och katt. Sortimentet innefattar specialiserade schampon, spot-oner, sprayer och kosttillskott till hundar och katter med känslig hud. Hjälper till att stärka huden och lindra irritation.

Det är viktigt att du torkar hunden ordentligt när den är nybadad. Vi har fantastiskt bra fönar som underlättar torkningen.

Visar 85 produkter på 3 sidor
Sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida