Trimsaxar & Effileringssaxar

Stort utbud och ett brett sortiment av trimtillbehör av hög kvalitet för hundar och hundvalpar i butiken, online på nätet och hos veterinärkliniken.

Vi har valt ut vad vi anser är marknadens bästa produkter för att underlätta underhåll av hundens päls. Här kan alla hundraser, stora som små, långa och korthåriga, hitta sin personliga favorit. Zoo.se i Bromma Blocks har öppet alla dagar på året, levererar foder och tillbehör för hund direkt hem till din dörr. Du som bor i Stockholmsområdet kan få leverans redan samma vardagskväll och i övriga landet sker leveransen på 1-3 arbetsdagar. Att hitta rätt sorts pälsvårdsprodukter är inte alltid lätt, för rådgivning kom in i butiken och fråga vår kunniga personal, maila info@zoo.se eller ring 08-280740.

Hundsaxar och saxar för professionell trimning. Hos oss kan du hitta trimsaxar till alla typer av hundar för detaljklippning och putsning. Vi har både långa, korta, raka, böjda och urtunningssaxar i vårt sortiment. Zoo.se har allt ifrån billiga hundsaxar till prisvärda saxar i mellanprisklassen och till de mer exklusiva sorterna. Alla till bra pris hos oss. Professionella trimmare rekommenderar att man börjar ta längd med en billigare sax och avslutar med en dyrare, då sparar man på den dyrare saxen.

En sax är ett bra hjälpmedel om pälsen tovat ihop sig ordentligt och måste klippas. De långa saxarna passar till större hundar och kroppsklippning. Fisher Pro Cut Turbo är en traditionellt formad sax med skruv och avtagbara fingerinsatser. Micro sågtandade blad för extra hållbarhet gör detta till en betrodd professionell salongsax med en bra känsla. KW danskt Smart Scissors Pälssax som används för att klippa päls på hundens kropp. Optimum Japan smalare sax i en kraftigare modell med spetsiga toppar för detalj-klippning. Saxen passar bra till klippning av päls runt tassar och öron samtidigt som den är utmärkt till andra ändamål så som bandage eller kompresser. Tools-2-Groom Straight Scissors rak trimsax i olika strorlekar att trimma hund- och kattpälsar med. Smidig sax att använda för att formklippa hundens päls runt hela kroppen och under magen. Trimsaxen lämpar sig även till att klippa loss tovor som inte går att reda ut.

För trimning i öron och ansikte samt runt tassar och trampdynor är det lämpligt att använda en sax med rundad spets. Det gör klippningen tryggare. Korta saxar med trubbiga runda spetsar passar för ansikte och tassar då du inte riskerar att göra hunden illa. Gibbon Tassax och Öronsax är lätt att ta med i väskan och passar bra till att klippa mellan hundens tassar, klippa bort bandage, klippa bort oönskat hår i öron och klippa bort små tovor. Med Tools-2-Groom-saxens rundade topp så kan du klippa fina detaljer utan att sticka hunden. Kruuse kraftigare sax med rundade toppar passar till såväl tassar och småtovor som bandage och kompresser. En trubbig sax som är lätt att klippa med.

Vi har både enkla och dubbla effilersaxar för att tunna ut päls och snygga till klippta kanter. Urtunningssaxen används även för att tunna ut underull så att hunden inte ska få lika mycket tovor, eller för att hunden ska bli mindre varm på sommaren. Innan man använder effileringssax är det en god idé att klippa ner till tänkt längd med en vanlig sax först, så blir resultatet jämnare. En dubbel effileringsax har tänder på båda skären och kapar ca 50% av pälsen, och används för att tunna ut päls och snygga till klippta kanter. En enkel effileringsax har tänder på ena skäret och kapar ca 75% av pälsen.

Fisher traditionell kvalitetssax med skruv. Välbalanserad och lätt att använda med avtagbara fingerinsatser. Perfekt för professionell trimning och husdjursvård. Ger en strukturerad yta önskvärd för många terriers och ger ett naturligt utseende. KW danskt Smart Thinning Scissors effileringssax som används för att tunna ut tjock päls och för att få ett jämnare resultat där päls ofrivilligt behövts klippas bort exempelvis på grund av tuggummi. Tools-2-Groom Thinning Scissors urtunningssax att jämna ut hund- och kattpälsar med. Smidig urtunningssax att använda för att göra fina övergångar istället för skarpa klippta kanter i hundens päls runt hela kroppen och under magen.

Visar 27 produkter på 1 sidor
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida