Torrfoder

Hundmat torrfoder för hundar online. Stort utbud och brett sortiment av torrfoderkulor med kvalitet till bra pris för hundar och hundvalpar i butiken, online på nätet eller hos veterinärkliniken.

Vi har valt ut vad vi anser är marknadens bästa fodermärken, med hundfoder utvecklad för olika livsstadier, aktivitetsnivåer och hundraser. Här finns spannmålsfria hundfoder, rasfoder för hunden och hundvalpen samt veterinärfoder och dietfoder för sjuka hundar med olika specialbehov. Zoo.se i Bromma Blocks har öppet alla dagar på året, levererar foder och tillbehör för hund direkt hem till din dörr. Du som bor i Stockholmsområdet kan få leverans redan samma vardagskväll och i övriga landet sker leveransen på 1-3 arbetsdagar. Att hitta rätt sorts hundfoder är inte alltid lätt, för foderrådgivning kom in i butiken och fråga vår kunniga personal, maila info@zoo.se eller ring 08-280740.

Torrfoder är en typ av torrt hundfoder som innehåller maximalt 14% vatten och består oftast av ingredienser som frystorkats eller torkats. Dagens torrfoderkulor av hög kvalité rekommenderas till de flesta hundar och kan även kombineras med våt hundmat. Alla hundar har helt olika behov och smak, därför är det inte alltid lätt att hitta just rätt sorts torrfoder till sin älskade hund.

Väljer man ett bra köttbaserat hundfoder så får man en lägre dagskostnad. Att utfodra en mellanstor hund på ca 20 kg med Iams kostar under 150 kr per månad (4,79 kr per dag)! Ett drygt foder ger även mindre avföringsmängd. En frisk hund som tillgodogör sig maten behöver inte bajsa mer än 1-2 gånger per dag.

Hos oss finner du foder som är anpassade för hundens och hundvalpens alla stadier i livet, olika livsstilar, varierande ämnesomsättning och hälsorelaterade tillstånd. Till den dräktiga tiken och hennes hundvalpar har vi torrmat från till exempel Royal Canin som ger optimal näring för tillväxten under dräktighet, diande och hundvalpens första veckor.

En kastrerad eller steriliserad hund har lättare för att gå upp i vikt och få urinvägsproblem. Vi har flera olika foder och matalternativ för den kastrerade eller steriliserade hunden för att förebygga övervikt från till exempel Hill’s Science Plan. Lågaktiva hundar och hundar med låg ämnesomsättning har också lätt för att bli överviktiga. Självklart har vi lightfoder från bland annat Brit Care och Four Friends för hunden som redan väger för mycket och behöver gå ner i vikt.

Hundar som är medelålders eller äldre behöver speciellt seniorfoder från exempelvis Precept Plus eller Eukanuba för att bibehålla sin vitalitet, hjärnfunktion, smidighet, åldras utan att förlora livsviktig fett- och muskelmassa samt för att inte lägga på sig onödig extravikt på grund av låg aktivitetsnivå.

Vi har också foder som förebygger, stödjer, främjar och motverkar olika hälsoproblem som hunden kan ha. Rätt foder från till exempel Purina Pro Plan hjälper problemmagar med lös avföring och diarré, gör torr och livlös päls frisk och vacker samt minskar uppkomsten av plack och tandsten.

En kräsen hund vill ha ett smakrikt foder som både luktar och smakar gott. Vi har torrfoderkulor med olika tuggmotstånd, storlekar på foderkulorna och proteinkällor för att din hund ska hitta det delikatessfoder som den tycker allra bäst om.

Om du söker ett spannmålsfritt hundfoder så erbjuder vi bland annat Orijen som flera år i rad vunnit pris för bästa foder i världen. Är ursprungslandet en viktig komponent när du söker hundmat så har vi svensktillverkade torrfoder från Bozita Robur. Flesta av våra foder har ett högt proteininnehåll, exempelvis Acana, Ziwipeak och Brit Carnilove, men även prisvärda märken som Brit Premium.

Förutom allt det ovanstående så har vi även veterinärfoder i sortimentet, som används på veterinärs inrådan mot bland annat urinsten, njursvikt, diabetes, diarré och kraftig övervikt. Rådfråga alltid din veterinär innan utfodring av speciell veterinärmat från Eukanuba Veterinary Diets och Purina Veterinary Diets.

Visar 575 produkter på 18 sidor
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida