Flygburar & Kabinväskor

Godkända flygtransportburar av hårdplast och kabinväskor i tyg. Stort utbud och brett sortiment av plastburar och flygburar med hög kvalitet för hundar och hundvalpar i butiken, online på nätet och hos veterinärkliniken.

Vi har valt ut vad vi anser är marknadens bästa transportburar och produkter för hunden på resande fot utvecklade för olika behov och användningsområden. Här kan alla hitta sin personliga favorit. Zoo.se i Bromma Blocks har öppet alla dagar på året, levererar foder och tillbehör för hund direkt hem till din dörr. Du som bor i Stockholmsområdet kan få leverans redan samma vardagskväll och i övriga landet sker leveransen på 1-3 arbetsdagar. Att hitta rätt sorts hundprodukter är inte alltid lätt, för rådgivning kom in i butiken och fråga vår kunniga personal, maila info@zoo.se eller ring 08-280740.

Flygburar, transportburar och kabinväskor för flygresa med hund. En säker transportbur eller en godkänd kabinväska är viktig när din hund ska med på flygresor. Transportburar finns i en mängd olika storlekar, och det är viktigt att köpa rätt bur till planet. Förutom att flygburen skall vara bekväm för hunden måste den också vara säker för flygresan. Varje flygbolag beslutar själv över vilka transportboxar de accepterar! Kontrollera flygbolagens bestämmelser innan du köper en transportbur.

Sherpa Original Deluxe godkänd kabinväska för flesta flyg. Kan även fästas i bilens bilbälte. Lätt hundväska eller kattväska som tar liten plats. Enkel konstruktion, praktiskt hopfällbar och med kraftigt blixtlås. Small och medium passar under kabinsätet på de flesta flyg.

Nobby Nylon Carrier Bag Dog & Cat hopvikbar transportväska för hunden och katten. Godkänd för vissa flygbolag. Lätt hundväska eller kattväska som tar liten plats. Billig kopia av sherpa flygväskan. Lämna inte hundar och katter i transportväskor utan uppsikt.

Nomad Aviation Carrier IATA-godkända flygburar. Transportburen Nomad för hundar och katter används på flygplan, i bilar och hem. Uppfyller kraven för godkänd flygtransport som Hundbur, Kattbur och Djurtransportbur i flygplanets lastutrymme. Nomad Wheels for Transport Carrier hjulsats så du kan rulla med dig buren till flyget. Lätta att montera på, och måste plockas bort innan buren ställs på transportbandet.

Trixie Friends On Tour Wings Airline Carrier flygkabinväska med ställbart axelband till hundar och katter. Transportväska tillverkad i polyestertyg av hög kvalitet. Minska risken för rymning med säkerhetskopplet inuti hundväskan. Godkänd hos flesta flygbolag.

Visar 19 produkter på 1 sidor
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida