Burtillbehör & Kylmattor

Burtillbehör, reservdelar, kyldynor och värmemattor för hund. Stort utbud och brett sortiment av bilburens tillbehör och reservdelar med hög kvalitet för hundar och hundvalpar i butiken, online på nätet och hos veterinärkliniken.

Vi har valt ut vad vi anser är marknadens bästa produkter för en bekväm och säker transport utvecklade för olika behov och användningsområden. Här kan alla hitta sin personliga favorit. Zoo.se i Bromma Blocks har öppet alla dagar på året, levererar foder och tillbehör för hund direkt hem till din dörr. Du som bor i Stockholmsområdet kan få leverans redan samma vardagskväll och i övriga landet sker leveransen på 1-3 arbetsdagar. Att hitta rätt sorts hundprodukter är inte alltid lätt, för rådgivning kom in i butiken och fråga vår kunniga personal, maila info@zoo.se eller ring 08-280740.

MimSafe Variogate krocktestad universalgrind och Variobarrier universalnät skyddar vid kollision och är helt anpassningsbara för att passa flesta kombibilar. Monteras utan att göra åverkan på bilen. ArtFex skiljevägg för bagageutrymmet, avdelare till hundgrind när du vill dela Artfexgrinden i två sektioner.

MimSafe Vädringskrok AirKit Mim 3G Variocage och Dogman Friluftskrok för baklucka låter dig låsa och larma bilen med bakluckan på glänt utan att luckan kan stängas av misstag eller av förbipasserande i välmening. Lämna aldrig hunden i en varm bil.

Ferplast Pet Thermal Mat värmematta med biladapter är perfekt att använda i kalla bilar. Värmedynan kan anslutas till bilens strömkälla med dess praktiska adapter och ger en behaglig värme på max 35°C. Trixie Cooling Mat With Cooling Gel och All Four Paws AFP Chill Out Always Cool Dog Mat svalkande kyldyna blir sval när din hund lägger sig på den. Svalkande kylmatta som inte använder vatten för att kyla, vilket betyder att du kan använda kyldynan även i hundbädden, hundväskan och i bilen. Du får inte lämna hunden utan tillsyn i fordonet om det är möjligt att temperaturen i bilen går över +25°C eller under -5°C.

ArtFex Säkerhetssele som gör Artfexburen krocksäker. Bilbälte till Artfexhundbur One-size för att förankra buren ordentligt i bilen. Säkerhetsselen är utformad för att passa samtliga Artfex hundburar.

Smarta krokar att sätta på bilburen. Perfekt att hänga upp koppel, spårlinor och andra tillhörigheter till hunden på. Mim Safe koppelkrok passar på 3G Variocage hundbilburen och även ArtFex burkrok till Artfexbilburar.

Givetvis ska hunden ha tillgång till vatten under resan, och det finns smarta skålar som man hänger upp på burgallret och skålar med skvalpkant som kan stå på burgolvet. MimSafe Variocage hängande skvalpfri vattenskål med burfäste till Mim hundbur rymmer 700 ml och hängs enkelt på röret i hundburen. Petcare Drink-N-Tidy Non Splash Pet Bowl klassisk anti-skvalpskål i plast med kant som hindrar vattnet från att åka ut.

Visar 55 produkter på 2 sidor
Sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida