Bilburar & Hundtransportburar

Bilburar och transportburar för hundar. Säkra hundburar, krocktestad bilbur och skyddande bilgaller för hund. Stort utbud och brett sortiment av bilburar och transportburar med hög kvalitet för hundar och hundvalpar i butiken, online på nätet och hos veterinärkliniken.

Vi har valt ut vad vi anser är marknadens bästa och säkraste hundtransportburar och produkter för hunden på resande fot utvecklade för olika behov och användningsområden. Här kan alla hitta sin personliga favorit. Zoo.se i Bromma Blocks har öppet alla dagar på året, levererar foder och tillbehör för hund direkt hem till din dörr. Du som bor i Stockholmsområdet kan få leverans redan samma vardagskväll och i övriga landet sker leveransen på 1-3 arbetsdagar. Att hitta rätt sorts hundprodukter är inte alltid lätt, för rådgivning kom in i butiken och fråga vår kunniga personal, maila info@zoo.se eller ring 08-280740.

Här finns hundburar, bilburar, bilgaller samt säkra krocktestade svenska burar som är godkända transportburar för hund i bil. Zoo.se har de produkterna du behöver för säkra bilresor med hund. Att hitta rätt hundbur till din bil och hund kan vara svårt. Zoo.se erbjuder därför dig en mängd olika bilburar och hundburar att välja mellan i butiken. På Zoo.se i Bromma Blocks är ni välkomna att prova MIMs hundburar med deformationszoner och nödutgång, Artfex säkra bilburar med bilbälte, Dogmans svarta stålburar och Savic hopfällbara burar. Alla bilburarnas storlekar kan provas direkt i bilen.

Gemensamt för alla hundburar är att de är av hög kvalitet samt säkra och funktionella. Vissa hundburar i sortimentet är främst för användning hemma, medan andra burar, så som svensktillverkade hundburarna från MIM och Artfex som är krocktestade, är försedda med extra säkerhetsdetaljer för att bilresan ska bli så säker och trygg som möjlig för både hundarna och passagerarna.

För resor i bilen rekommenderar vi en krocktestad MIM 3G Vario Cage eller ArtFex hundbur i kombination med säkerhetssele. De skyddar både hund och ägare vid en kollision. De finns både som enkla och dubbla varianter, och nu även för bilar med tröskel. MIMSafe VarioCage hundburar är det självklara valet när säkerhet och funktion är högsta prioritet och är den enda buren som klarat tester vid kollision bakifrån, en riktig livräddare. Den krocktestade bilburen är också ställbar på djupet och kan därför passa många olika bilar.


Vi har också vanliga hopvikbara hundburar av stål. Savic har kromat galler och Dogman är svartgalvad vilket gör att den inte skramlar lika mycket. Dessa burar är inte krocktestade, men hindrar hunden från att röra sig i bilen och passar även vid tävlingar och utställningar. Till dessa burar finns bekväma dynor och smarta buröverdrag att köpa till.

Du kan läsa mer om hund i bur på SKK "Hund i bur - vad gäller?" och Jordbruksverket "Så sköter du din hund".

Visar 35 produkter på 2 sidor
Sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida