Hundkoppel

Slitstarka och följsamma hundkoppel av nylon, textil, läder och kedja. Zoo.se i Bromma Blocks har öppet alla dagar på året, levererar foder och tillbehör för hund direkt hem till din dörr.

Du som bor i Stockholmsområdet kan få leverans redan samma vardagskväll och i övriga landet sker leveransen på 1-3 arbetsdagar. Att hitta rätt sorts hundtillbehör är inte alltid lätt, för rådgivning kom in i butiken och fråga vår kunniga personal, maila info@zoo.se eller ring 08-280740.

Hundkoppel som håller en hög kvalitet. Läderkoppel blir finare och mer följsamma ju mer du använder det, kan hålla ett helt hundliv och åldras med värdighet tillsammans med hunden. Fancy Collar Plain Juwel lyxigt hundkoppel med vackra stenar av strass och guldfärgade detaljer för mycket små hundar. HPP Leather Show Lead snygga utställningskoppel i rund äkta läderrem. Jokke Quality Since 1922 Nordkapp, Ivalo, Lappo, Viking, Ylva, Petit och Wasa sköna och hållbara hundkoppel som är rundsydda eller klassiskt flätade. Limex Eaton, Läderkoppel och Stadskoppel (kort hundkoppel) i naturgarvat läder från Tärnsjö garveri till hund med metalldetaljer. Nobby Professional Short Double Leash Coupler tvillingkoppel i skinn. Rogz Luna hundkoppel i skinnimitation med en liten exklusiv touch av bling för att passa trendiga, sofistikerade små hundar.

Nylonkoppel är lätta att rengöra, slitstarka och tåliga. Till hunden som är osäker på koppel kan tygkoppel vara ett bra alternativ tack vare sin lätta vikt. Alacs reflexkoppel är ett mycket prisvärt och populärt koppel för både hundägare och kattägare då det med sina många fördelar fungerar lika bra på båda pälsdjuren. Mjuka och smidiga koppel från Gustaf och Evita. För optimal komfort har hundkopplet ett härligt vadderat handtag. Hurtta Casual Repkoppel är ett hållbart och högkvalitativt hundkoppel i flätat rep, som är anpassat för daglig användning och aktiviteter. Svarta valkkoppel från Limex är mjuka sköna koppel i kraftig nylonväv med silverfärgad hake. Nobbys otroligt prisvärda nylonlina är perfekt till spår, apportering eller inkallning samt promenader med katt och kanin. Pets och Leather Ines rundflätade hundkoppel i MX polyestersilke ligger bra i handen, är vattenavstötande och luddfri. ROK Straps är det ultimata stretchkopplet! Ett innovativt hundkoppel tillverkat av högkvalitativt naturgummi klätt med ett skyddande lager polyester och står emot vassa tänder såväl som daglig användning.

När man ska ställa ut hunden är det bra att ha ett koppel som du och hunden trivs med och har tränat med. Ett vanligt retrieverkoppel går oftast bra, men snyggast blir det med ett "riktigt" utställningskoppel som är smalare. HPP Leather Show Lead allt-i-ett utställningskoppel av läderrem. Snygga utställningskoppel i äkta läder. Utställningskopplet från HPP finns i färgerna svart, tan (beige), brun och vit för att passa så många olika hundars pälsfärger som möjligt. Jokke Quality Since 1922 Ivalo utställningskoppel av rundsytt läder med pistolhake. Snyggt och stilrent hundkoppel i mjukt skinn med repförstärkning som kan kopplas till hundens utställningshalsband. Limex kedjekoppel med naturgarvat läder från Tärnsjö garveri.

Rullkoppel för hundar och katter i flera olika utformningar och med många olika längder och maxvikter. Flexibla koppel erbjuder hunden maximal rörlighet samtidigt som du bibehåller kontrollen på din hund. Universella användbara koppel som är bekväma att handha. Flexikopplet erbjuder hunden maximal frihet i koppel, kontroll, säkerhet och bekväm hantering. Flexi New Classic Tape klassiskt flexikoppel i nytt utförande av högsta kvalitet. Flexi Vario Tape rullkoppel hjälper dig på hundpromenaden. Flexi New Neon Reflect Tape/Cord Leash rullkoppel i neongul reflex för bästa synlighet. Flexi Giant och Giant Professional kan användas till hundar upp till 50 kg. Flexi Vario LED Lighting System LED-lampa att fästa på hundens flexikoppel. Maximal synlighet med LED-ljus som med fördel kombineras med reflexer. Flexi Vario Multibox multifunktionell behållare att fästa på ditt flexikoppel. Flexi Vario Duo Belt utbytbar tvillingförlängning till flexikoppel.

Retreiverkoppel - halsband och koppel i ett. Hundkopplet kan snabbt tas på och av vilket är perfekt för hundar som sällan behöver bära halsband eller kopplas. Ett enkelt hundkoppel som inte kräver hundhalsband. Hurtta Casual Retriever Rope är ett hållbart och högkvalitativt hundkoppel i flätat rep som är anpassat för daglig användning och aktiviteter. Limex Koppel Retriever Tärnsjöläder hållbart och gediget retrieverkoppel i naturgarvat läder. Pets och Leather hundkoppel med en patenterad reflexlina av högsta kvalitet.

Spårlina är ett bra hjälpmedel vid träning och för att träna kontrollerad socialisering med andra hundar. Hunden får vara fri men under kontroll. Clix Recall Long Line spårkoppel är ett viktigt stöd vid inkallningsträning, för att låta hunden vara till synes fri men helt under kontroll. Super-grip Line gummerad spårlina. Den speciella kombinationen med gummi säkerställer optimalt grepp för att leda hunden. Nobby Tracking Leash Round rundsydd spårlina i nylon till hunden och valpen. Pets och Leather Flashline långlina av patenterade 24-flätade linor med invävda reflextrådar och BGB-hake. Pets och Leather greppvänligt antiglidkoppel med invävda gummitrådar som ger det ett bekvämt grepp. Pets och Leather PVC dressyrlina som löper lätt under eftersök i skog och mark.

Visar 209 produkter på 7 sidor
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida