Hundhalsband

Hund - Halsband, reflexer och namnbrickor för hundar! Här finns öppningsbara ställbara halsband med spännen, 3 M reflexer till valpar och vuxna hundar från Hurtta, snygga hundhalsband med dekorativa nitar från Hunter, Gustaf & Evitas tyghalsband kommer alltid med det senaste på modet för hundar, i läder finns det ett större urval av natur garvat svenskt läder från Limex och finskt läder från Jokke. Halvstryp halsbanden utan spänne är smidiga och lätta att ta på och ta av hunden.

Helstrypshalsband för lydnadsträning och IPO. Graverade ID-brickor. Reflekterande produkter, säkerthetshalsband och synlighet med hög kvalitet. Zoo.se i Bromma Blocks har öppet alla dagar på året, levererar foder och tillbehör för hund direkt hem till din dörr. Du som bor i Stockholmsområdet kan få leverans redan samma vardagskväll och i övriga landet sker leveransen på 1-3 arbetsdagar. Att hitta rätt sorts hundhalsband är inte alltid lätt, för rådgivning kom in i butiken och fråga vår kunniga personal, maila info@zoo.se eller ring 08-280740.

Öppningsbara halsband med olika sorters spännen, breda eller smala. Söta valphalsband, vackra strasshalsband och tuffa nithalsband. Nobby Mini Collar for Small Dogs & Puppies ställbara hundhalsband för små hundar och valpar. Läckra dubbelsydda nithalsband av buffelläder. Limex Ashley svenska naturgarvade läderhalsband. Jokke Quality Since 1922 ställbara hundhalsband i äkta italienskt skinn. Petcare Training Collar with Stop, ett smart stryphalsband som har en stoppfunktion vilket gör halsbandet mer flexibelt.Fancy Collar Bermuda strasshalsband en snygg enkelrad av stenar till små hundar. Hurtta Padded Collar, Dazzle Collar och Casual Collar mjuka reflexhalsband med snabblås. Gustaf & Evita SNK Halsband ställbara hundhalsband med snäppspänne och justeringsleif.

Halvstryp är halsband för hundar som uppskattas av många hundägare eftersom de är lätta att sätta på och ta av hunden. Halvstrypshalsband träs enkelt och snabbt över hundens huvud. Limex Newton svensktillverkat läderhalvstryp med kedja. Jokke Quality Since 1922 dubbelsytt hundhalsband helt i läder. Hurtta Half Choke Collar och Casual Half Choke Collar bekväma och lätthanterliga hundhalsband med reflex. Gustaf & Evita HS söta och bekväma halsband med metallringar. Alac smidigt och ställbart nylonhalsband som är lätt att ta av och på hunden. Trixie Semi-Choke Chain Triple Row Chromed stilrent halvstrypshalsband i treradig kedja.

Helstrypshalsband som är lätta att sätta på och ta av hunden, för lydnadsträning och IPO. Hundhalsband av helstrypsmodell är ett halsband som helt kan dras åt runt hundens hals. När du väljer denna typ av halsband till din hund bör du vet hur du ska hantera det, annars finns risk för skador på din hund. Petcare Training Collar with Stop ställbart helstryp för dressyrträning med stopp. Reglerbart helstryp i rundsytt nylon med stopp. Jokke Quality Since 1922 Leopold mjukt och skönt rundsytt läderhelstryp. Jokke Quality Since 1922 Petit lätt hundhalsband i mjukläder till den stilsäkra hunden. Jokke Quality Since 1922 Rondo rundsydda helstryphalsband i blankt läder. Herm. Sprenger helstrypskedja med långa eller korta kromfärgade raka länkar. Halskedja som används till lydnadsträning och IPO-spår.

Hos oss i butiken kan du gravera fina hundbrickor direkt i butiken på 5 minuter. Graverade id-brickor till hund kan även beställas. Om hunden kommit på vift är det bra om den är ID-märkt med en graverad namnbricka, ID-tub eller en rostfri ID-bricka med gravyr så upphittaren snabbt kan nå hundens ägare. ID-märkning, Id brickor, RFID taggar för djur och graverade namnskyltar till hundar. Vill du boka tid hos Zoo.se Veterinärklinik för ID-märkning, klicka här. PetScribe lyxig ID-bricka med valfri gravering. ID-märk din hund och katt med en namnbricka och sätt din personliga prägel genom att välja mellan flera olika färger och former samt egen gravyr. Karlie Adress ID-Tube och Adress ID-Tube DeLuxe billiga försäkringar om att din hund eller katt snabbare hittar hem igen.

Reflekterande produkter, säkerthetshalsband och synlighet med hög kvalitet. När det är mörkt ute är det viktigt att se till att hunden syns och vi rekommenderar att man kombinerar reflex med lampa. Trixie Flash Light Ring och Karlie Vision Light LED ställbart blinkhalsband till hund. Boett elastisk reflexhalsband med bred gul reflex utan koppelring att använda ihop med hundens vardagssele, halsband, koppel eller lös. Alac smidigt och ställbart nylonhalsband med reflex som är lätt att ta av och på hunden. Gustaf & Evita HS halvstryp och SNK ställbara hundhalsband med snäppspänne. Reflexhalsband som är skonsamma mot päls och hud.

Visar 273 produkter på 9 sidor
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida