Hund

Välkommen till Zoo.se med din hund eller valp till Sveriges största djuraffär, öppet året runt alla dagar! Stort välsorterat hundsortiment med veterinärklinik i Bromma Blocks utanför Stockholm. Vi har öppnat en ny zoobutik i Sickla med utökat sortiment, hundfoder, veterinärfoder där vi testar nya hundtillbehör. Zoo.se Sickla öppnar även en ny klinik, självklart har vi söta smådjur, fåglar och akvariefiskar med tillbehör för alla djur hos oss i butiken vi finns i Sickla Köpkvarter 5 min från Slussen, Välkomna Zoo.se djurbutik online med hemleverans till dörren i hela Sverige. Tips på inköpslista för nya hundägare och valpköpare från Zoo.se

Stockholms största hundbutik online med hundprodukter på nätet. Zoo.se  i Bromma Blocks och i Sickla Köpkvarter är öppna alla dagar på året! I hundaffären finns en veterinärklinik med hundbutik online med samma lager och lika låga priser på nätet som i butiken. Välkommen in med hunden eller hundvalpen till Sveriges största djuraffär med söta smådjur och 660 akvarium med vackra fiskar att titta på, en rolig hundavdelning med stort utbud av leksaker, fodder, bäddar, burar, kläder, koppel, tuggben, godis och tillbehör till hundar och valpar. Stor välsorterad Zoobutik och hundaffär i Stockholm. Tips på inköpslista för Nya hundägare and valpköpare from  Zoo.se 

Vi vill erbjuda en affär med god service, veterinär, utbildad trevlig personlig, alla hundtillbehör till hunden eller valpen. Zoo.se har alltid det senaste nyheterna till ditt husdjur för ett bra pris. Vi har givetvis marknadens bästa hundmat och hundfoder till de lägsta butikspriserna!

Välkommen in med hunden, besök kliniken och en av Sveriges största hundbutiker vid Bromma Flygplats 15min med bil från Stockholms Centrum. Zoo.se har även hemkörning i Stockholm samma dag av hundmat och alla hundtillbehör för valpen. Beställ online före kl.15 gäller alla vardagskvällar i hela Storstockholm. Zoobutiken i Bromma skickar allt även fryst hundmat direkt hem till dörren i hela Sverige. Vi vill erbjuda en hundaffär med god service, veterinär, utbildad trevlig personal, alla tillbehör du kan tänkas behöva till din hund eller nya valp. Till Zoo.se veterinärklinik är ovaccinerade valpar välkomna att besöka veterinären för en valpvaccination, hälsoundersökning och eller behandling vid behov med veterinärfoder eller specialfoder för äldre, sjuka eller överviktiga hundar, Zoo.se har alltid det senaste nyheterna till ditt husdjur för ett bra pris. Vi har givetvis marknadens bästa hundfoder till de bästa butikspriserna!

Hundbutiken med allt du behöver till din hund. Oavsett om du ska besöka en Veterinär med hunden eller söker efter ett specialfoder, hundfoder med ett lägre pris eller den senaste leksaken till valpen; hittar du det säkert på Zoo.se.

Vi är ett 60-tal glada och trevliga djurpersonal med utbildningar inom olika områden som arbetar i butiken vid Bromma. I anslutning till vår butik så har vi vår veterinärklinik, där det även finns veterinärfoder, torrfoder med hög kvalité, stort utbud av spannmålsfria foder, fryst foder för hundar samt de bästa valpfoder på marknaden. Vi har ett brett sortiment där det finns allt från krocksäkra bilburar som man även kan prova direkt i bilen, snygga hundbäddar och goda tuggben till roliga hundleksaker, värmande hundtäcken och sköna hundkoppel för promenader och träning, till pälsvård och annat viktigt för hundens hälsa.

Alla hundar har olika behov, och att hitta rätt hundfoder till sin bästa vän är inte alltid lätt. Vi har valt ut vad vi anser är marknadens bästa märken, med hundmat utvecklad för olika livsstadier, aktivitetsnivåer och raser. Vi har 25 års erfarenhet av foderrådgivning, och du är alltid välkommen in i butiken eller ringa oss om du har frågor. Ta gärna med hunden!

För hunden är matplatsen ofta helig mark, och med rätt utrustning blir ätandet både praktiskt och bekvämt. Vi har alla sorters tillbehör du kan behöva för hundmaten - från exklusiva skålar och matbarer i t.ex. nysilver, till slagtåliga i plast och klassiska keramikskålar. Vi har också rostfria skålar med anti-slip undertill.

Med rätt hundgodis är det lätt att motivera träningen, och med bra tuggben håller du hundens tänder friska. Vi har hundgodis i många olika former och smaker, vilken är din hunds favorit?

Vi har även många olika roliga hundleksaker att välja på för lekar både inomhus och utomhus. Välj gärna rikligt med leksaker i olika former och material.

Tänk på att aldrig lämna din hund oövervakad när den är fastkopplad utomhus. Säkrast för hunden är att ha på sig en sele när den sitter fastkopplad, och säkraste valet av löplina är en som har en BGB-hake. Använd inte vanliga koppel till att koppla upp hunden, eftersom det går att tugga av. Använd istället en löplina av plastad metallvajer eller en tjuderkätting.

Ute i regn och rusk? Då kan det vara skönt med ett hundtäcke eller -overall som håller hunden torr och varm.

Dessutom har vi allt du behöver för hemapoteket, tillbehören en uppfödare inte vill vara utan och kosttillskott för hundens olika behov.

Hundkrage i plast eller en mjuk uppblåsbar halskrage efter hundens operation. Ha en skyddskrage hemma för att använda när hunden inte ska komma åt att slicka på sår, stygn eller skador.

Hundens säng får gärna vara mysig, praktisk och snygg samtidigt. Här finner du massor av hundbäddar och kojor att välja på.

Gör resan med hunden både trygg och mysig med en bra transportbur, transportväska eller bilsele. Vi har många alternativ att välja på.

Vi har allt du pälsvård behöver för hundens päls, klor och bad, oavsett om du ska på utställning eller "bara" vill ha en ren och fällfri jycke.

Att träna med hunden är en hundägares största nöje, och ibland fasa. Vi har ett brett sortiment av träningshjälpmedel och tillbehör som du behöver för både utomhusliv och arbete med hunden. 

Här hittar du också halsband, selar och koppel med både pistolhake samt karbin/BGB-kage för alla hundar. 

En god bok kan ge många idéer och hjälpa oss att bättre förstå våra husdjur och en skylt eller dekal kan ge andra viktiga uppgifter om din hund.

Populära varumärken för din hund

Tips & råd
till din hund

Fryst Färskfoder
& BARF

Veterinärklinik

Boka tid!

Veterinärfoder

till din hund

ZOO.se - Allt för din hund!

Djuraffär online, butiker och veterinärkliniker

Välkommen in med hunden till någon av våra välsorterade butiker i Stockholm, Västerås, Umeå, Piteå, Haparanda eller Örnsköldsvik. Hos ZOO.se kan du även beställa online med hemkörning av hundmat, hundgodis & alla tänkbara hundtillbehör. Självklart med snabb leverans och fri frakt över 500 kr. Vi skickar även fryst hundmat direkt hem till dörren i hela Sverige. Vi vill erbjuda hundaffärer med god service, veterinär, utbildad trevlig personal och alla tillbehör du kan tänkas behöva till din hund eller nya valp.

Till ZOO.se veterinärklinik är ovaccinerade valpar och vuxna hundar välkomna att besöka veterinären för en valpvaccination, hälsoundersökning & eller behandling vid behov med veterinärfoder eller specialfoder för äldre, sjuka eller överviktiga hundar. ZOO.se har alltid det senaste nyheterna för ditt husdjur till ett bra pris. Vi har givetvis marknadens bästa hundfoder till de bästa butikspriserna!
Hundbutiken med allt du behöver till din hund. Oavsett vad du söker hittar du det hos oss.

Vår trevliga djurpersonal med utbildningar inom olika områden hjälper mer än gärna till med allt från foderrådgivning till att prova ut det perfekta hundtäcket. I anslutning till ett flertal av våra butiker har vi veterinärklinik med kunnig personal och trevligt bemötande. Hundfoder är något vi brinner för och hos oss hittar du veterinärfoder, torrfoder med hög kvalité, stort utbud av spannmålsfria foder, fryst foder för hundar samt marknadens bästa valpfoder. Vi har Sveriges största sortiment av husdjursartiklar där du hittar allt från krocksäkra bilburar, snygga hundbäddar, goda tuggben till roliga hundleksaker, värmande hundtäcken, sköna hundkoppel och pälsvård.

Alla hundar har olika behov och att hitta rätt hundfoder till sin bästa vän är inte alltid lätt. Vi har valt ut vad vi anser är marknadens bästa märken, med hundmat utvecklad för olika livsstadier, aktivitetsnivåer och raser. Vi har 30 års erfarenhet av foderrådgivning och du är alltid välkommen in i butikerna eller kontakta vår kundtjänst vid frågor. För hunden är matplatsen ofta helig mark, och med rätt utrustning blir ätandet både praktiskt och bekvämt. Vi har alla sorters tillbehör du kan behöva för hundmaten - från exklusiva skålar och matbarer i t.ex. nysilver, till slagtåliga i plast och klassiska keramikskålar. Vi har också rostfria skålar med anti-slip undertill. Självklart är hundar välkomna in i butikerna!

@zoo.se på Instagram

Visar 4702 produkter på 147 sidor
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida