Tagga #Zoopunktse på Instagram för att synas här

Hill's Prescription Diet Dog Uratsten Kronisk Njursjukdom Hund

Hills Prescription Diet Canine u/d Urinary Care Original - Dry Dog Food

Hills torrfoder för vuxna hundar med urinvägsproblem. Hills Canine Prescription Diet u/d för hund är ett veterinärfoder som är kliniskt bevisad att minska urat-, oxalat- & cystinstensbildning hos hundar. Hundmat framtaget för att hjälpa hund med problem i samband med hundurinsten samt vid upplösning av uratsten & vid kronisk njursjukdom hos hund. Hills Prescription Diet Canine u/d Urinary Care Original. Läs mer
529 kr 105,80 kr/kg Rek.pris 549 kr
Kampanj
799 kr 66,58 kr/kg Rek.pris 909 kr
Bäst deal
1 595 kr 66,46 kr/kg (797,50 kr/st) Rek.pris 1 818 kr
Rek. Pris 529 kr Specialpris 529 kr

Hill's Canine Urinary Care u/d - Uratsten Kronisk Njursjukdom hos Hund

Hill's Prescription Diet u/d Canine Non-Struvite Urinary Tract Health torrfoder för hundar som har sjukdom i njurarna. Foderkulor från Hills för näringsmässig kontroll till hund med njursjukdom. Torrt Hillsfoder som hjälper till att lösa upp och minska uppkomsten av mineralbaserade urinkristaller och urinstenar. Långt framskriden njursjukdom kännetecknas med en rad allvarliga och ibland även livshotande symtom. Njursvikt betraktas som obotligt men går att hantera med lämplig vård och rätt foder. Försämrad njurfunktion resulterar i att njurarna blir mindre effektiva vad gäller att avlägsna slaggprodukter från blodflödet och att reglera kroppsvätskor.

Säckstorlek: 5 kg eller 12 kg.

Tala med din veterinär för mer information och rådgivning om vad som är bäst för din hund eller katt.

Huvudfördelar med Hill's Canine Urinary Care u/d: Löser upp urat- och cystinurinstenar. Minskar uppkomsten av urat-, oxala- och cystinurinstenar i urinblåsan. Hjälper till att bevara en hälsosam hjärtfunktion. Främjar ett friskt immunsystem.

Användningsområde för Hill's Canine Urinary Care u/d: Kronisk njursjukdom.

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #Zoopunktse på Instagram för att synas här