Tagga #Zoopunktse på Instagram för att synas här

Hill's Prescription Diet Dog Uratsten Kronisk Njursjukdom

Hills Canine Diet UD Urinary Care

Veterinärfoder -Hills Canine Prescription Diet u/d burkmat för hundar med allvarlig njursjukdom, njurinsufficiens, är normalt irreversibelt men kan hanteras med korrekt veterinärfoder för att hjälpa hundar med problem i samband med hundurinsten samt vid upplösning av uratsten hos hundar & vid kronisk allvarig njursjukdom. Hills Canine Diet UD Urinary Care- Canned Dog Food Läs mer
348 kr 78,38 kr/kg 29,00 kr/st Rek.pris 350 kr
29 kr 78,38 kr/kg Rek.pris 30 kr
29 kr

Hill's Canine s/d Urinary Tract Health - Uratsten Kronisk Njursjukdom hos hund 

Hill's Prescription Diet s/d Canine Non-Struvite Urinary Tract Health burkmat för hundar som har sjukdom i njurarna. Våtfoder för näringsmässig kontroll till hund med njursjukdom. Burkfoder som hjälper till att lösa upp och minska uppkomsten av mineralbaserade urinkristaller och urinstenar. Långt framskriden njursjukdom kännetecknas med en rad allvarliga och ibland även livshotande symtom. Njursvikt betraktas som obotligt men går att hantera med lämplig vård och rätt foder. Försämrad njurfunktion resulterar i att njurarna blir mindre effektiva vad gäller att avlägsna slaggprodukter från blodflödet och att reglera kroppsvätskor. 

Burkstorlek: 370 gram

Tala med din veterinär för mer information och rådgivning om vad som är bäst för din hund eller katt.

Huvudfördelar: Löser upp urat- och cystinurinstenar. Minskar uppkomsten av urat-, oxala- och cystinurinstenar i urinblåsan. Hjälper till att bevara en hälsosam hjärtfunktion. Främjar ett friskt immunsystem.

Användningsområde: Kronisk njursjukdom.

Tagga #Zoopunktse på Instagram för att synas här