Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Hill's Prescription Diet Dog Foderallergi Hund Lax & Ris

Hills Prescription Diet Canine d/d Food Sensitivities Salmon & Rice - Dry Dog Food

Hills torrfoder med lax & ris för vuxna hundar med foderöverkänslighet & födoämnesallergi. Hills Canine Prescription Diet d/d Salmon and Rice är ett veterinärfoder framtaget för utfodring av hundar med hudbesvär & kräkning/diarré som som orsakas av allergi. Hills d/d hundmat med Lax & Ris gynnar även hundar med icke-allergiska hudåkommor. Hills Canine DD Salmon and Rice - Foodsensitvtes for Dogs. Hills Prescription Diet Canine d/d Food Sensitivities Salmon & Rice. Läs mer
319 kr 156,37 kr/kg Rek.pris 323 kr
889 kr 73,05 kr/kg Rek.pris 989 kr
Bäst deal
1 695 kr 69,64 kr/kg (847,50 kr/st) Rek.pris 1 978 kr
319 kr

Hill's Canine Food Sensitivitie d/d Salmon & Rice - Foderallergi hos Hund

Hills veterinärfoder med Lax och Ris till Hund

Hills Prescription Diet d/d Canine Skin Support torrfoder för hundar med foderallergi. Foderkulor för hund som är överkänslig. En födoämnesreaktion kan uppvisa många olika symtom, bland annat problem med hud, kräkningar, diarré och klåda. Vanligaste anledningarna till en födoämnesallergi är nötkött som proteinkälla, mjölkprodukter och vete som spannmålskälla. Hills Canine d/d Salmon innehåller inte någon av dessa.

Säckstorlek: 2 kg eller 12 kg.

Smak: Lax & Ris

Tala med din veterinär för mer information och rådgivning om vad som är bäst för din hund eller katt.

Huvudfördelar med Hills: Hjälper till att minska tecknen på foderintolerans och stödjer frisk hud tack vare rätta nivåer av omega-3 fettsyror. Lamm används sällan i hundfoder och det minskar risken för att den allergidrabbade hunden reagerar på detta foder. Hjälper till att neutralisera fria radikaler eftersom det innehåller höga nivåer av antioxidanter.

Användningsområde för Hills Canine d/d: Negativa foderreaktioner i form av foderallergi eller foderintolerans. Vid hudåkomma, atopisk klåda eller foderrelaterad klåda. För hund med dermatologiska eller gastrointestinala symtom. Eliminationsdiet för att utesluta specifika allergener.

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här