Tagga #Zoopunktse på Instagram för att synas här

Hill's Prescription Diet Dog Foderallergi Hund Anka & Ris

Hills Prescription Diet Canine d/d Food Sensitivities Duck Canned - Wet Dog Food

Hills våtfoder med anka för vuxna hundar med foderöverkänslighet & födoämnesallergi. Hills Canine Prescription Diet d/d Duck Formula våtmat är ett veterinärfoder framtaget för utfodring av hundar med hudbesvär & kräkning/diarré som som orsakas av allergi. Hills d/d hundmat med Anka som gynnar även hundar med icke-allergiska hudåkommor. Hills Canine DD Duck Formula - Dog Foodsensitvtes. Hills Prescription Diet Canine d/d Food Sensitivities Duck Can. Läs mer
29 kr 78,38 kr/kg Rek.pris 35 kr
329 kr 74,10 kr/kg (27,42 kr/st) Rek.pris 420 kr

Hill's Canine Food Sensitivitie d/d Duck - Foderallergi hos Hund

Hills veterinärburkmat med Anka till Hund

Hills Prescription Diet d/d Canine Skin Support burkmat för hundar med foderallergi. Våtfoder för hund som är överkänslig. En födoämnesreaktion kan uppvisa många olika symtom, bland annat problem med hud, kräkningar, diarré och klåda. Vanligaste anledningarna till en födoämnesallergi är nötkött som proteinkälla, mjölkprodukter och vete som spannmålskälla. Hills Canine d/d Duck innehåller inte någon av dessa. 

Burkstorlek: 370 gram

Smak: Anka

Tala med din veterinär för mer information och rådgivning om vad som är bäst för din hund eller katt.

Huvudfördelar med Hills: Hjälper till att minska tecknen på foderintolerans och stödjer frisk hud tack vare rätta nivåer av omega-3 fettsyror. Anka används sällan i hundfoder och det minskar risken för att den allergidrabbade hunden reagerar på detta foder. Hjälper till att neutralisera fria radikaler eftersom det innehåller höga nivåer av antioxidanter.

Användningsområde för Hills Canine d/d: Negativa foderreaktioner i form av foderallergi eller foderintolerans. Vid hudåkomma, atopisk klåda eller foderrelaterad klåda. För hund med dermatologiska eller gastrointestinala symtom. Eliminationsdiet för att utesluta specifika allergener.

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #Zoopunktse på Instagram för att synas här