Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Hill's Prescription Diet Dog Urinvägsproblem Urinstenar Hund

Hills Prescription Diet Canine c/d Multicare Urinary Care Chicken - Dry Dog Food

Hills torrfoder med kyckling för vuxna hundar med urinvägsproblem. Hills Canine Prescription Diet c/d Urinary Tract Health veterinärfoder för hund. Hills CD dietfoder hjälper till att minska risken för att struvitstenar bildas på nytt hos hundar. Urinstenar hos hund kan vara mycket smärtsamma kontakta alltid veterinären. Läs mer
269 kr 131,86 kr/kg
419 kr 83,80 kr/kg
779 kr 64,01 kr/kg
Bäst deal
1 495 kr 61,42 kr/kg (747,50 kr/st)
269 kr

Hill's Canine Urinary Care c/d - Urinstenar Urinvägsproblem

Hills veterinärtorrfoder till Hund

Hills Prescription Diet Dog Canine c/d Urinary Tract Health torrfoder för hunden med urinvägsproblem. Urinstenar kan vara mycket smärtsamma och kan bildas på nytt efter att ha lösts upp. Hills Canine c/d Urinary Tract Health hjälper till att minska risken för att struvitstenar ska bildas på nytt hos hundar. Urinstenar bildas vanligtvis som en reaktion på urin med alkaliskt pH-värde (6,5) kombinerat med ovanligt hög halt av magnesium, ammoniak och fosfor. Smärta vid urinering, blod i urinen och stopp i urinvägarna är vanliga symtom.

Smak: Kyckling

Tala med din veterinär för mer information och rådgivning om vad som är bäst för din hund eller katt.

Huvudfördelar med Hills: Hjälper till att minska återbildningen av struvitkristaller/-stenar och kalciumfosfatkristaller/-stenar i urinen. Hjälper till att neutralisera fria radikaler eftersom det innehåller höga nivåer av antioxidanter.

Användningsområde för Hills Canine c/d: Problem med urinsten, struvitkristaller och alkaliskt pH-värde på urin.

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här