Tagga #Zoopunktse på Instagram för att synas här

Hill's Prescription Diet Dog Urinvägsproblem Urinstenar Hund

Hills Prescription Diet Canine c/d Multicare Urinary Care Chicken Canned - Wet Dog Food

Hills våtfoder med kyckling för vuxna hundar med urinvägsproblem. Hills Canine Prescription Diet c/d Urinary Tract Health veterinärfoder för hund. Hills CD våtmat på burk hjälper till att minska risken för att struvitstenar bildas på nytt hos hundar. Urinstenar hos hund kan vara mycket smärtsamma kontakta alltid veterinären. Hills Prescription Diet Canine c/d Multicare Urinary Care Chicken Can Läs mer
29 kr 78,38 kr/kg Rek.pris 35 kr
329 kr 74,10 kr/kg (27,42 kr/st) Rek.pris 420 kr

Hill´s Canine Urinary Care c/d - Urinstenar Urinvägsproblem 

Hills veterinärburkmat till Hund

Hills Prescription Diet Dog Canine c/d Urinary Tract Health burkmat för hunden med urinvägsproblem. Urinstenar kan vara mycket smärtsamma och kan bildas på nytt efter att ha lösts upp. Hills Canine c/d Urinary Tract Health hjälper till att minska risken för att struvitstenar ska bildas på nytt hos hundar. Urinstenar bildas vanligtvis som en reaktion på urin med alkaliskt pH-värde (6,5) kombinerat med ovanligt hög halt av magnesium, ammoniak och fosfor. Smärta vid urinering, blod i urinen och stopp i urinvägarna är vanliga symtom.

Burkstorlek: 370 gram

Smak: Kyckling

Tala med din veterinär för mer information och rådgivning om vad som är bäst för din hund eller katt.

Huvudfördelar med Hills: Hjälper till att minska återbildningen av struvitkristaller/-stenar och kalciumfosfatkristaller/-stenar i urinen. Hjälper till att neutralisera fria radikaler eftersom det innehåller höga nivåer av antioxidanter.

Användningsområde för Hills Canine c/d: Problem med urinsten, struvitkristaller och alkaliskt pH-värde på urin. 


Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #Zoopunktse på Instagram för att synas här