Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Rosewood Hundvagn & Kattvagn

Happy Trails No-Zip Stroller Pink Diamond

Transportväska på hjul för resande hundar. Hundvagn som rymmer alla tillbehör & packningen. Ett hemtrevligt alternativ till hundutställningsbur & perfekt transportmedel för valpen, äldre hundar, skadad & nyopererad hund som inte kan eller får promenera långt. Läs mer
1 149 kr Rek.pris 1 490 kr

Rosewood Hundvagn & Kattvagn

Stabil och funktionell transportvagn till katt och hund som är enkel att hantera, och är det perfekta transportmedlet för valpar, gamla eller trötta husdjur. Passar utmärkt till promenader, resor och shoppingrundor, samt som hundvagn på utställning.

I denna kattvagn/hundvagn får ditt husdjur chansen att vila upp sig samtidigt som du för er vidare. Vagnens bakhjulsbromsar och främre stötdämpare bidrar till en säker och bekväm vagnfärd. Transportväskan skyddar hunden och katten mot regn, direkt solljus och insekter, och kan njuta av den friska luften tack vare de tre nätfönstren som bidrar till den perfekta luftcirkulationen. Hundar och katter sitter tryggt i transportväskan som stängs och öppnas med en behändig dragkedja för enkel åtkomst.

Denna djurvagn har gott om plats för förvaring av utrustning och tillbehör. Under vagnen finns en rymlig förvaringskorg och vid det bekväma handtaget finns även utrymme för vatten till husse/matte och godsaker till vagnpassageraren.

Detta är en hundvagn/kattvagn som enkelt fälls ihop och tar inte mycket plats och är därför lätt att förvara. Dessutom går den bekväma sittdynan i fleece och det vattenresistenta fodralet till transportvagnen lätt att rengöra.

Kattvagn och hundvagn mått:

Längd: 60 cm

Bredd: 30 cm

Höjd: 58 cm

Passar till hundar och katter upp till 15 kg. 

Färg: rosa

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här