Tagga #Zoopunktse på Instagram för att synas här

Greyhound Mirakelkam Katt & Hund

Greyhound Kam Dubbel Grov/Medium

Superkvalitet som även kallas Mirakelkammen. Idealisk kam för katter & hundar i alla storlekar. Kammen tar bort tovor, löspäls & smuts, stimulerar hud 6 hårsäckar. Perfekt för utställnings finish & fluff. Mirakelkammen har både grövre & finare tänder. Läs mer
199 kr Rek.pris 240 kr
199 kr Rek.pris 249 kr
199 kr

Greyhound Mirakelkamen Dubbel Kam - Grov/Medium

Greyhoundkammarna är handgjorda i England, dessa kammar är tillverkade av högkvalitativa material med pinnar som inte kan böja sig eller ramla ut.

Varje Greyhoundkam är handgjord, stift för stift och polerade för hand. Med den färgade antistatiska beläggningen skiljer denna kam från andra kammar på marknaden. Den är otroligt populär hos professionella handlers och trimsalonger.

En lite längre mirakelkam för effektiv utredning av tuffa pälsar. Kammen har längre piggar för att klara tjockare pälsar. Idealisk kam för katter och hundar i alla storlekar. Kammen tar bort tovor, lös päls och smuts, stimulerar hud och hårsäckar. Kammen har både grövre och finare tänder. En av Greyhoundkammens bästa egenskaper är en platinabeläggning för antistat och finish.

Storlekar: 18 cm eller 19,5cm

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #Zoopunktse på Instagram för att synas här