Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Eva Bodfäldt Människans Samspel med Hunden

Eva Bodfäldt Kontaktkontraktet

Underbar & mycket lärorik hundbok av Eva Bodfäldt som hjälper dig att skapa en fungerande relation & vardag med din hund. Kontaktkontraktet är ett perfekt om du ska skaffa valp! Boken har ett utmärkt register som gör att du kan använda den som ett uppslagsverk. Läs mer
188 kr Rek.pris 269 kr

Författare: Eva Bodfäldt


Hur får jag hunden att vilja hålla kontakt med mig under promenaden? Vad betyder hundens sätt att hälsa? Hur får jag hunden att gå fint i koppel? Går det att leka fram ett bra samarbete? Hur tränar man in en bra inkallning? Hur lär man hunden att inte jaga vilt? Vad gör man om hunden morrar när man klipper klorna? Får man korrigera? Hur lär hunden sig nya saker? Vad innebär shaping?


Om dessa och många andra frågor handlar Kontaktkontraktet - En bok om människans samspel med hunden. Kontaktkontraktet sammanfattar erfarenheter och träningstips från mina över 20 år som hundkonsult. Den röda tråden är hur man skapar ett positivt samspel genom att förstärka hundens spontana vilja att ta kontakt.


Kontaktkontraktet förklarar grundläggande begrepp om inlärningspsykologi och hundens beteende. Boken tar också upp olika metoder för att lära hunden grundläggande färdigheter, så som att gå fint i koppel, komma på inkallning, sitta, ligga och stanna kvar. Kontaktkontraktet innehåller många praktiska tips för hur man får en följsam hund som lyder med glädje och en stor mängd samling exempel, tagna ur verkligheten.


Kontaktkontraktet vänder sig såväl till nyblivna som erfarna hundägare, till dig som vill ha hunden till sällskap och dig som vill arbeta eller tävla med din kamrat.


Kontaktkontraktet har ett praktiskt format för att kunna tas med ut på hundpromenaden eller träningspasset. Plats för egna anteckningar finns. Boken är vackert formgiven och illustrerad med fotografier av Åsa Lindholm.

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här