Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Emmzo Norsk Lax - Färskfryst Hundmat BARF

Emmzo BARF Norsk Lax

Går endast köpa i butik.
Laxkött från Norge. Råfryst kompletteringsfoder, foderråvara på nätet hos Zoo.se. Emmzo BARF hundmat med 100% lax. Fryst spannmålsfritt färskfoder från Emmzo till hundar, tillverkat i Sverige med norska råvaror. Foderråvara på nätet hos Zoo.se. Emmzo BARF Norsk Lax Läs mer
28 kr 56 kr/kg Rek.pris 28 kr
479 kr 47,90 kr/kg (23,95 kr/st) Rek.pris 560 kr

Emmzo BARF Färskt Norsk Lax 100%

Kompletteringsfoder, 100% norska råvaror, tillverkad i Sverige

Innehåll: 100% norsk lax

Näringsvärde: Protein 19,1%, Råfett 15,6%, Aska 3,7%, Vattenhalt 61,6%

Observera!

Vid hemleverans av fryst foder från Zoo.se tillkommer ett frakttillägg på 199 kr som avser en specialanpassad fryslåda med kolsyreis för att dina frysvaror ska komma fram till dig med så bibehållen frystemperatur som möjligt.

Vi kan antingen skicka dina frysvaror med hemleverans eller expressleverans inom Stockholmsområdet. Optimalt fraktalternativ är expressleverans samma dag inom Stockholmsområdet där leveransen sker samma dag som beställningen görs, förutsatt att alla beställda produkter finns i lager den dagen. Hemleverans av frysfoder kommer till din dörr inom 48 timmar från att paketet har skickats från Zoo.se. Fryst foder med hemleverans skickas endast måndag-onsdag för att minska risken att produkten hamnar på transportörens terminal över helgen.

För störst chans att beställningen ska hålla sig fryst bör du beställa minst 10 kg av fryst katt- och hundfoder eller minst 1 kg av fryst reptil- och fiskfoder. För mindre beställningar måste frysvarorna hämtas i butiken Zoo.se i Bromma Blocks, välj då ’Hämta i butik’ som fraktsätt. Vi kan tyvärr inte garantera att frysta produkter håller sig helt genomfrysta annat än vid expressleverans samma dag inom Stockholmsområdet. Foder som fortfarande är fryst i mitten vid leverans kan frysas igen utan att det påverkar kvaliteten.

Vi kan tyvärr inte skicka frysvaror med lantbrevbärare då det innebär längre leveranstid och stor risk att fodret hinner tina innan det kommit fram. Om du lägger en beställning trots att du har lantbrevbärare så ansvarar du för risken att varorna tinar. För att se om du har lantbrevbärare, läs PostNords ’undantagslista för expresspaket’.

När du handlar frysta produkter i zoobutiken i Bromma Blocks kan du köpa till en fryslåda med kolsyreis för 99 kr. Det kan vara bra vid lång resväg hem, varma dagar eller om fodret inte kommer läggas i frysen inom kort tid. Väljer du att hämta dina frysvaror i butiken utan fryslåda och kolsyreis tillkommer självklart inget frakttillägg.

Notera att vi inte kan ta frysfoder i retur.

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här