Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Dogman Bilbur Hopfällbar Svartmetall

Dogman Stålbur Pyramid 2-Dörrar

Hundbur med vinklade dörrar på två sidor en för att passa de mindre bilmodeller, en utrymningsväg 2 dörrar. Hundburen är hopfällbar med ett handtag. Dogmans Bilburar, Stålbur har tätare galler som ger en ökad säkerhet, säkerhetslås & en lättstädad plastbotten. Läs mer
849 kr Rek.pris 899 kr
979 kr Rek.pris 1 095 kr
849 kr

Dogman Hopfällbar pyramidbur

Stabil och rymlig pyramidbur av svartgalvad metall. Den pyramidformade buren har två vinklade sidor, vilket gör den perfekt till bilen med det lite mindre bagageutrymmet. Passar bilar som Audi A4, A6, Nissan Primera och Renault Laguna.

Buren är utformad med tätare galler för att förhindra att din hund fastnar och de rundade hörnen skyddar både bil och hund mot skador. Buren har två dörrar fördelade på kortsidorna. Den bakre dörren kan med fördel användas som utrymningsväg. Burens botten är tillverkad i plast och är utdragbar; vilket gör den fantastiskt enkel att rengöra. Burens dörrar har stadiga säkerhetslås som inte kan öppnas inifrån.

Buren är dessutom helt hopfällbar; kan på några sekunder fällas ihop till en portfölj och är därför mycket enkelt att transportera.

Mått: Large 77.5 x 48.5 x 57 cm, Xlarge 92,5x57,5x65,5cm
Färg: Svart
Material: Metall

Vilken storlek passar min hund?
Om du är osäker på vilken burstorlek du bör välja kan du mäta din hund. Jordbruksverkets storlekskrav på transportbur för hund är följande:

Längd = hundens längd från nosspets till sittbensknöl när hunden står i normal ställning, gånger 1,10,

Bredd = hundens bröstbredd gånger 2,5. Hunden ska kunna ligga ner och vända sig obehindrat.

Höjd = hundens höjd över hjässan när hunden står i normal ställning

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här