Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Dogman Bilbur Hopfällbar Svartmetall

Dogman Stålbur Bil Sned Kortsida 2-Dörrar

Hundbur med en sned & en rak kortsida för att passa sneda & raka-bakluckor på bilar. Dogmans svarta transportbur för hund är en stålbur som är lätt att fälla ihop. Ihopfällbara hundburen har 2 dörrar, tätare galler som ger ökad säkerhet samt en lättstädad. Läs mer
899 kr Rek.pris 899 kr
1 099 kr Rek.pris 1 099 kr

Dogman Stålbur Bil Sned Kortsida 2-Dörrar - Svart

Dogmans hopfällbar & vinklande dubbelbur

Stabil och rymlig vinklad hundbur av svartgalvad metall; i sluttande, hopfällbar modell. Buren är utformad med tätare galler för att förhindra att din hund fastnar. Den vinklade kortsidan gör att buren på bästa sätt får plats i bagageutrymmet – även i mindre bilar.

Burens hörn är rundade vilket skyddar både bil och hund mot skador. Buren har två dörrar fördelade på kortsidorna. Den bakre dörren kan med fördel användas som utrymningsväg. Burens botten är tillverkad i plast och är utdragbar; vilket gör den fantastiskt enkel att rengöra. Burens dörrar har stadiga säkerhetslås som inte kan öppnas inifrån.

Buren är dessutom helt hopfällbar; kan på några sekunder fällas ihop till en portfölj och är därför mycket enkelt att transportera.

Mått: Large 77 x 48 x 57 cm, Xlarge 92,5x57,5x65,5cm
Färg: Svart
Material: Metall

Vilken storlek passar min hund?
Om du är osäker på vilken burstorlek du bör välja kan du mäta din hund. Jordbruksverkets storlekskrav på transportbur för hund är följande:

Längd = hundens längd från nosspets till sittbensknöl när hunden står i normal ställning, gånger 1,10,

Bredd = hundens bröstbredd gånger 2,5. Hunden ska kunna ligga ner och vända sig obehindrat.

Höjd = hundens höjd över hjässan när hunden står i normal ställning

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här