Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Purina Pro Plan Tandtuggben - Plackreducering

Purina Pro Plan® Dental Pro Bar

Storsäljare för hundens tandhälsa & plackreducering hos hundar. Purina Proplan Dental ProBar har den speciella tuggbens formen som bidrar till grundlig rengöring av hundens tänder & stöder avlägsnandet av plack & tandsten. Läs mer
39 kr 260 kr/kg Rek.pris 49 kr

Pro Plan Detal ProBar - Tandtuggben Plackreducering

Purina Pro Plan är det perfekta valet för plackreducering på din hund. Det hjälper till att ta bort de bakterier i hundens mun som kan orsaka många olika sorters besvär för hunden, såsom uppbyggnad av plack, tandsten och dålig andedräkt. Tuggbenen har en speciell gummiliknande konsistens som hjälper hunden att reducera uppbyggnaden av plack och tandsten samtidigt som den masserar din hunds tandkött.

Purina Pro Plan reducerar tandsten med upp till 45 % och förbättrar hundens andedräkt.

Den speciella ingrediensen kryddnejlika är känd för att vara antiinflammatorisk och antioxidant samt verkar lindrande för hundens tandkött så länge som tuggbiten varar.

För en hund av medium storlek, utfodra med en tuggbit om dagen. Anpassa huvudmåltidens mängd så att din hund upprätthåller optimal kroppskondition. Varje bit väger ungefär 30g.

Storlek: 150 gram

Ingredienser: Ris (>40%), kyckling (>14%), vete, kaliumklorid, dikalciumfosfat, bentonit, kycklingfett, och kryddnejlikepulver.

Näringsinnehåll: Råprotein 9 %, Råfett 3 %, Vatten 14,5 %, Aska 11 %, Kalcium 1,1, % Fosfor 1 % och Växttråd 1 %.


Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här