Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Books on Demand Naturlig utfodring för din hund

Natural Dog Food Råfodring för hundar

Med Natural Dog Food metoden är det lätt att sätta ihop en individuell & hälsosam utfodringsplan anpassad för just din hund. Läs mer
309 kr Rek.pris 369 kr

Natural Dog Food Råfodring för hundar - Foderrådgivning Råfoder

Metoden Natural Dog Food är baserad på en naturlig utfodring av hunden. Vargar och vildhundar har alltid livnärt sig enligt naturens regler. Dagens tamhundar ställer samma krav på fodret som sina vilda förfäder. Trots skillnaderna i utseende mellan hunden och vargen, har hundens matsmältningsapparat inte förändrats sedan hunden blev ett tamdjur. Följaktligen är kött än i dag den viktigaste ingrediensen i hundens måltid. Köttet kompletteras med mixade grönsaker, frukt, örter och fodertillskott.

Med Natural Dog Food är det lätt att sätta ihop en individuell och hälsosam utfodringsplan med ingredienser som är viktiga för hunden. Även vid sjukdom blir hunden väl omhändertagen med Natural Dog Food, eftersom man snabbt och lätt kan anpassa kosten efter hundens problem.

Natural Dog Food innebär en möjlighet för den intresserade hundägaren att utfodra sin hund på ett hälsosamt, artanpassat och naturligt sätt. I detta standardverk för råfodring presenteras de sakkunskaper som krävs för att man ska kunna förbereda en nyttig hundmåltid. Här behandlas allt från A som i artros till Ö som i örter som hör ihop med en hälsosam utfodring av hunden.

Antal sidor: 227st

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här