Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Kruuse Kraftfull Stora Hundar

Kruuse Bessy Klotång Kraftig

Extra kraftig klotång Kruuse Bessey till grova klor. Klipp & slipa hund klor efter badet. Klorna är mjukare & gör det lättare att arbeta med. Klipper du i pulpan är det bra att ha blodstillande pulver tillhands. Hundens klor bör klippas eller filas varje vecka Läs mer
199 kr Rek.pris 299 kr
199 kr

Kruuse Bessey Klotång Kraftigt Handtag - Kraftfull Klotång Stora Hundar

Kruuse Extra kraftig klotång, till stora hundar med grova klor. Klipp och slipa hundens klor efter badet, då är klorna både mjukare och lättare att arbeta med. Om man råkar klippa i pulpan är det bra att ha blodstillande pulver tillhanda. 

Kruuse Extra kraftig klotång, är en större klotång som passar den lite större hunden.  Den har skarpa blad som enkelt skär av klon och ett greppvänligt handtag som underlättar för dig som ägare.

Kruuse klotång en verkligt bra och skarp klotång som håller kvalité för yrkesfolk och även för den vanliga hundägaren.

Det är viktigt att du håller din hunds klor i lagom längd. För långa klor leder till onaturlig gång och större skaderisk då hunden lättare fastnar i och skadar klorna om de blir för långa. Därför är det viktigt med en bra klotång med skarpa blad som enkelt skär av klon och greppvänliga handtag som underlättar för dig som ägare.

Hundens klor består av, en pulpa full av kärl- och nervrik vävnad som förser din hunds klor med näring. Om hundens klor klipps för sällan blir pulpan längre och det uppstår ofta blodvite och smärta då klon ska klippas. Det är lätt hänt att ditt djur fastnar med den långa klon i något och sliter till och därmed orsakar ett klokapselbrott vilket måste behandlas av veterinär.

Vi rekommenderar att man kollar igenom tassar och klor minst en gång i veckan och klipper klorna regelbundet.

Färg: Grön

Mått: 16 cm

Material: Plasthandtag

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här