Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

ArtFex Bilbur för Bil m. Lasttröskel - Hundbur

ArtFex Hundbur Lasttröskel

För bilar med tröskel i bakluckan. Väldigt säker bilbur! Krocktestad transportbur med en evakueringslucka samt gasdämpare för luckan. En låsbar, tyst, säker & mångsidig hundbur för transport av hund i bil. Krocksäker i kombination med säkerhetsselen som säljes separat. Läs mer
Vårt Pris
2 995 kr Rek.pris 3 600 kr
3 495 kr Rek.pris 4 000 kr
Rek. Pris 3 599 kr Specialpris 2 995 kr

Artfex Krocktestad Bilbur, Hundbur Lasttröskel (LT)

Artfex Krocktestad Bilbur tyst, säker och mångsidig hundbur för transport av hund i bilen. Hundburen är robust konstruerad och ger din hund generöst med utrymme. Burens ena sida är formad för att följa bilens yttre kontur; vilket ger mer plats över i bagageutrymmet och möjliggör en tryggare placering. Genom att kombinera två Artfex-enkelburar får du en rymlig dubbelbur som följer karossens utseende och ryms i de flesta bagageutrymmen. Hundburen från Artfex levereras omonterad så att du själv kan välja vilken sida buren ska placeras på.

Hundburen har en evakueringslucka för att din hund snabbt ska ta sig ut om olyckan inträffar. Burens lucka är låsbar med nyckel och utrustad med gasdämpare. Burens golv är gummerat för optimalt halkskydd. Den praktiska takskivan på Artfexburen kan dessutom användas som trimbord vid exempelvis utställning eller tävling.

Artfexburen uppfyller Jordbruksverkets rekommendationer och är tillsammans med säkerhetsselen (köps separat) krocktestad av SP Statens tekniska forskningsinstitut. Testet är utfört enligt ECE-R17 som är en Europastandard för förankring av last i bil.

Denna Artfexmodell är utrustad med lasttröskel för att passa bilar med hög tröskelpanel. Om du är osäker på om buren passar din bil se ArtFex passlista: http://www.artfex.se/wp-content/uploads/Artfex-hundburar-och-hundgrindar.pdf

Till ArtFex hundburar finns en rad olika tillbehör, så som skiljeväggar och koppelkrok.


Sammanfattning:

  • Tyst, stabil och rymlig bilbur för hund

  • Krocktestad tillsammans med säkerhetsselen

  • Uppfyller Jordbruksverkets rekommendationer

  • Låsbar med nyckel

  • Gummerat golv för bra halkskydd

  • Gasdämpare för luckan

  • Evakueringslucka

  • Konstruerad för att följa karossens form

  • Svensktillverkad

Öppetköp gäller ej bruten förpackning.

-Om förpackningen är bruten går det bra att lämna tillbaka buren i någon av våra butiker, Zoo.se i Bromma eller Sickla. Buren behöver då vara korrekt ihopmonterad, oanvänd och komplett.

-Vill du skicka tillbaka buren så behöver den vara korrekt ihopmonterad, oanvänd och komplett. Du packar buren på en pall med emballage, vi mailar en retursedel till dig som du kan skriva ut och tejpa på pallen för att sedan boka en upphämtning hos transportfirman. Du står för returfrakten som kostar ifrån ca 500 kronor.

Vid retur av bilbur ber vi dig att kontakta oss på ehandel@zoo.se eller 08280740 så hjälper vi dig.

Storlek

Längd

Bredd

Höjd

Vikt

Lasttröskel

Small LT

67 cm

42,3 cm

50 cm

12,9 kg

14 cm

Medium LT

83 cm

49,5 cm

67,5 cm

17 kg

11 cm

 

         

 

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här