Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

ArtFex Krocksäker Bilbur - Krocktestad Hundbur

ArtFex Hundbur Dubbel

Väldigt säker bilbur för två hundar! Krocktestad transportbur med en evakueringslucka samt gasdämpare för luckan. En låsbar, tyst, säker & mångsidig hundbur för transport av hund i bil. Krocksäker i kombination med säkerhetsselen som säljes separat. Läs mer
5 695 kr Rek.pris 6 850 kr
5 695 kr

Artfex Krocktestad bilbur – Dubbelbur Storlek Medium

Artfex Krocktestad bilbur tyst, säker och mångsidig hundbur för transport av hund i bilen. Hundburen är robust konstruerad och ger dina hundar generöst med utrymme. Burens sidor är formade för att följa bilens yttre kontur; möjliggör en tryggare och smidigare placering. Hundburen från Artfex levereras omonterad.

Varje hundbur har en evakueringslucka för att din hund snabbt ska ta sig ut om olyckan inträffar. Artfexburens lucka är låsbar med nyckel och utrustad med gasdämpare. Burarnas golv är gummerat för optimalt halkskydd. De praktiska takskivorna kan dessutom användas som trimbord vid exempelvis utställning eller tävling.

Artfexburen uppfyller Jordbruksverkets rekommendationer och är tillsammans med säkerhetsselen (köps separat) krocktestad av SP Statens tekniska forskningsinstitut. Testet är utfört enligt ECE-R17 som är en Europastandard för förankring av last i bil.

Denna Artfexmodell är utformad för att optimera användandet av bagageutrymmet och passar därför många bilar. Om du är osäker på om buren passar din bil se ArtFex passlista: http://www.artfex.se/wp-content/uploads/Artfex-hundburar-och-hundgrindar.pdf

Till ArtFex hundburar finns en rad olika tillbehör, så som skiljeväggar och koppelkrok.


Sammanfattning:

  • Tyst, stabil och rymlig bilbur för hund

  • Krocktestad tillsammans med säkerhetsselen

  • Uppfyller Jordbruksverkets rekommendationer

  • Låsbar med nyckel

  • Gummerat golv för bra halkskydd

  • Gasdämpare för luckan

  • Evakueringslucka

  • Konstruerad för att följa karossens form

  • Svensktillverkad

 

Storlek

Längd

Bredd

Höjd

Vikt

    

Dubbelbur

83 cm

97 cm

76,5 cm

31 kg

 

 

         

 

         

 

         

                           

                      

                    

                    

                      

 

 

 

  

  

 

 
 

 

 

 

 

 

 

Öppetköp gäller ej bruten förpackning.

-Om förpackningen är bruten går det bra att lämna tillbaka buren i någon av våra butiker, Zoo.se i Bromma eller Sickla. Buren behöver då vara korrekt ihopmonterad, oanvänd och komplett.

-Vill du skicka tillbaka buren så behöver den vara korrekt ihopmonterad, oanvänd och komplett. Du packar buren på en pall med emballage, vi mailar en retursedel till dig som du kan skriva ut och tejpa på pallen för att sedan boka en upphämtning hos transportfirman. Du står för returfrakten som kostar ifrån ca 500 kronor.

Vid retur av bilbur ber vi dig att kontakta oss på ehandel@zoo.se eller 08280740 så hjälper vi dig.

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här