Tagga #Zoopunktse på Instagram för att synas här

Andis Klippskär Klippmaskin Skär Hund/Katt

Andis UltraEdge 3 3/4 FC 13mm

För kroppsklippning & lammklippning. Lämnar 13 mm med en jämn finish. Andis UltraEdge 3 3/4 13mm FC Skär som har beteckningen FC ger en jämnare finish på pälsen. Klippmaskin klippskär från Oster & Andis som har tätare tänder kan även användas till katt. Skäret passar till Andis modell AG, AG2, AGC, AGC2, AGR, MBG och Oster A5. Andis UltraEdge 3 3/4 FC 13mm Läs mer
445 kr Rek.pris 619 kr
445 kr

Andis UltraEdge 3 3/4 FC

Skär till klippmaskin för hund och katt

Skäret används till kropps- och lammklippning av hund och lämnar 13mm päls med en jämn och fin finish. Andis skär UltraEdge 3 3/4 FC har en specialkromad ytbehandling som håller det skarpt längre samtidigt som korrosion hämmas. Den här modellen av Andis klippskär är lätt att koppla på, har tätare tänder som lämnar mindre ränder och klippspår i pälsen och förutom trimning av hund passar det också utmärkt för katt. Passar de flesta klippmaskiner från Andis och Oster A5.


Skär till Andis klippmaskiner. Lämpligt skär för kroppsklippning och lammklippning. FC står för Fine Cut vilket innebär att klippskäret har tätare tänder och passar bäst för hundar med rak och tunn päls.

Klipplängd: 13mm.
Klippbredd: 45mm.

Tagga #Zoopunktse på Instagram för att synas här