Tagga #Zoopunktse på Instagram för att synas här

Vom og Hundemat Helfoder Färskfryst Kattmat Rått

VOM Kattemat Kyckling & Lax Köttbullar

Fryst hundmat råfryst foderråvara på nätet hos Zoo.se. Helfoder för katter med kött & inälvor från kyckling & lax samt vitaminer & mineraler. Fryst spannmålsfritt färskfoder från Vom og Hundemat, tillverkat i Norge med norska råvaror. Läs mer
795 kr 103,52 kr/kg 2,07 kr/st Rek.pris 912 kr
Bäst deal
1 489 kr 96,94 kr/kg 1,94 kr/st Rek.pris 1 824 kr
36 kr 112,50 kr/kg 2,25 kr/st Rek.pris 38 kr
36 kr

VOM Kattemat Kyckling/Lax

Helfoder Katt Frysta köttbullar

Vom og Hundemat erbjuder högkvalitativt fryst färskfoder utan spannmål, konserveringsmedel, färgämnen och andra tillsatser. Inga dolda innehållsförteckningar – du vet exakt vad ditt husdjur äter. Det enda VoH tillsätter är vitaminer och mineraler. Samtliga färskfoder är framtagna i samarbete med Norska veterinärhögskolan, och alla råvaror i fodret kommer från Sverige och Norge.

Katter är naturliga jägare och köttätare, och deras matsmältningssystem och metabolism är därför anpassat för animalisk föda som är rik på proteiner, inte stärkelserik diet. Därför kan endast en diet av animaliska råvaror förse katten med tillräckliga mängder näringsämnen. Och vad är bättre än naturlig, färsk mat utan spannmål?

Kattemat från Vom og Hundemat skiljer sig från en annan typ av våtfoder för katter på flera områden: 

  • Rå föda, vilket innebär att maten inte er kokt, konserverad eller på något annat sätt behandlad. Den ska heller inte tillagas vid servering.
  • Innehåller inga vegetabiliska ingredienser, varken spannmål eller grönsaker. Därmed är den 100% fri från sockerarter, stärkelse och fibrer.
  • Innehåller inget tillsatt vatten, endast det vatten som som finns naturligt i kött.
  • Innehåller inga tillsatser. Maten är 100% fri från färgämnen, smaktillsatser och konserveringsmedel.

Innehåll:
Kyckling (hals, hjärta, krås), nötlever och lax

Foderdosering:
Rekommenderad daglig utfodringsmängd till en normalviktig katt är 4% av kroppsvikt. Väger katten 4kg utgår man från 160g VOM kattmat per dag. Hur mycket katten behöver beror mycket på kattens ålder och aktivitetsnivå, så det är viktigt att du provar dig fram till vad som passar just din katt.

Kattungar kan äta upp till 10 % av kroppsvikten per dag. Behovet av VOM Kattmat minskar när katten närmar sig full utveckling.

Korvarna bör tinas i kylskåp, men om du behöver tina köttet fortare så kan du lägga förpackningen i kallt vatten. Korven håller i 2-3 dagar i kylskåp. Eftersom VOM Kattmat är rå färskvara så är det viktigt att det inte står framme hela dagen. Håll kattskålen ren och erbjud din katt färsk mat varje gång. Det är viktigt att tvätta händer och redskap och se till att den obehandlade kattmaten inte kommer i kontakt med andra livsmedel i kylskåpet eller på köksbänken.

Analytiska beståndsdelar:
Aska 4%
Fett 10%
Protein 15%
Kalcium 0,9%
Fosfor 0,5%
Max vatten 71%
Energi: ca 1500 kcal/kg

 

Observera!

Vi kan tyvärr inte skicka frysvaror med lantbrevbärare då det finns en risk att fodret hinner tina innan det kommit fram. Om du lägger en beställning även fast du har lantbrevbärare så ansvarar du för risken att varorna tinar.

För att se om du har lantbrevbärare, läs PostNords ’undantagslista för expresspaket’.

När vi skickar dina frysvaror för att de ska klara kyltransporten är denna storlek på beställningen lämpligast (7x3kg). Annars så kan vi inte garantera att ditt foder kommer fram med bibehållen frystemperatur. Vid mindre beställning så måste frysvarorna hämtas i vår Zoo.se butik i Bromma blocks. Välj ’Hämta i butik’ under ’Fraktsätt’. Vi kan antingen skicka dina frysvaror med hemleverans eller expressleverans (expressleverans fungerar endast i Stockholm).

Vid hemleveransen av fryst foder från Zoo.se tillkommer ett frakttillägg på 129:-. Detta avser en specialanpassad fryslåda med kolsyreis för att fodret skall komma fram till er med så bibehållen frystemperatur som möjligt. Hemleveransen av fodret sker till din dörr inom 48h från att paketet har skickats från Zoo.se. För att säkerställa frysleveransen skickas frysvaror endast måndag - onsdag undantag gäller i Stockholm där vi kommer kunna leverera samma dag som beställning görs dvs. om varorna finns i lager den dagen (måndag-fredag).

I zoobutiken i Bromma Blocks kan du även köpa till en fryslåda med kolsyreis för 99:- som kan vara bra vid lång resväg hem eller om fodret inte kommer läggas i frysen inom kort tid. Väljer du att hämta dina frysvaror i butiken Zoo.se Bromma Blocks utan fryslåda & kolsyreis tillkommer självklart inget frakttillägg.

Notera att vi inte kan ta frysfoder i retur.

Tagga #Zoopunktse på Instagram för att synas här

//stats.klevu.com/analytics/productTracking