Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Vitakraft Dvärhamsterblandning

Vitakraft Emotion Beauty Dvärghamster

Klassisk foderblandning från Vitakraft för dvärghamster. Smaskiga frön, nötter, bönor, grönsaker samt en kombination av fettsyror, vitaminer & mineraler som ger djuret extra livskraft. Utan socker, konstgjorda aromer & konserveringsmedel. Läs mer
159 kr 88,33 kr/kg (26,50 kr/st) Rek.pris 210 kr

Vitakraft Emotion Beauty Dvärghamstermat

Utsökt hamstermat från VItakraft till dvärghamster med goda grönsaker och nötter. Emotion Beauty passar alla åldrar och är ett helfoder till hamster. Maten har god smak och tack vare de värdefulla oljorna i hamsterfodret ger den frisk hud och en vacker glänsande hamsterpäls. Fodret är fiberrikt och birar till nödvändig tandnötning, även innehåller fodret 3 naturligt aktiva ingredienser som binder dålig lukt vilket minskar odör i toalådan.

Maten innehåller DHA från marina alger som birar till värdefulla och biologiskt aktiva omega-3-fettsyrorna, vilket är viktigt för hjärtaktiviteten, hjärnan och immunsystemet. Prebiotikan i maten säkerställer en hälsosam tarmflora och främjar optimal matsmältning hos din hamster och det balanserade förhållandet mellan essentiella aminosyror garanterar också ett högt biologiskt värde i maten.

Hamstermaten innehåller inget tillsatt socker, artificiella smaker, konserveringsmedel eller konstgjorda färger.

Mängd: 300 gram

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här