Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Versele-Laga Kaninmat Vuxen - Pellets Komplettfoder

Versele-Laga Complete Cuni Adult (Rabbit)

Kaninpellets - Utmärkt foder vid tandproblem på kanin, ett drygt och nyttigt kaninpellets! Förutom hö ska kaniner även ha torrfoder i form av ett näringsrikt pellets med högt fiberinnehåll. Complete Cuni innehåller färska grönsaker, florastimulans och långa fibrer. Versele-Laga Complete Cuni Läs mer
59 kr 118 kr/kg Rek.pris 89 kr
199 kr 113,71 kr/kg Rek.pris 200 kr

Versele-Laga Complete Cuni Adult - Kaninfoderblandning för vuxna dvärgkaniner

Cuni Complete är ett välsmakande fullfoder till kaniner.

Främjar god tandhälsa
Tandproblem är vanligt hos kaniner, och är oftast direkt orsakat av en olämplig kost som inte ger tillräckligt tuggmotstånd. Kaninen behöver hela tiden slipa ner sina ständigt växande tänder. Tack vare långa fibrer ger Cuni Complete den nödvändiga tandmotionen.

Färska grönsaker
Extruderingsprocessen som används för att framställa Cuni Complete innebär möjligheten att tillsätta grönsaker i pelletsen. Minst 10% av pelletsen är färska grönsaker, vilket ger hög smaklighet.

Långa fibrer
Kaniner är naturliga herbivorer och behöver ett högt fiberinnehåll i sin föda. Cuni Complete har 20% fibrer. Tack vare speciell framställning är dessa fibrer bevarade som i naturlig föda, vilket är mycket bättre än de krossade fibrer man normalt hittar i kaninmat. Stödjer och förbättrar magfunktionen.

Lågkalori
Kombinationen av lågt energi-innehåll, låg stärkelsehalt och hög fiberhalt, allt i extruderat pelletform, ger en lättsmält och välbalanserad kost. Detta främjar att kaninen inte blir överviktig.

Mag-tarm-flora
Innehåller prebiotikorna Fructo-OligoSaccharides (FOS) och Mannan-OligoSaccharides (MOS), som är välkända för att främja en sund tarmflora.


Vitaminer
Cuni Complete har en mycket nogrann sammansatt blandning av vitaminer som främjar kaninens hälsa och immunförsvar. Vitamin D3 ökar upptaget av kalk och fosfor, vilket är nödvändigt för en stark benstomme. Vitamin E och C är antioxidanter som skyddar kroppen från fria radikaler.


Immunförsvarsstärkande
Tillsatsen av naturliga plantextrakt, lutein och b-karoten har en positiv inverkan på immunförsvaret.

Vacker päls
Tillsatsen av de essensiella fettsyrorna omega 3 och 6 ger en sund och vacker päls och hud. Balansen mellan fettsyrorna är noga avvägd.

Motverkar hårbollar
Tack vare naturliga fibrer minskar risken att kaninen får problem med magen på grund av hårbollar.

Odörkontroll
Alla Complete-foder har tillsatt yucca-extrakt, vilket binder ammoniak och andra komponenter som orsakar stark odör från djurets avföring.

Analys
Protein 15%  
Fett 3 %  
Fibrer 20%
Aska 8%
Kalcium 0,9%  
Fosfor 0,6%  
Vitamin A 10.000 IU/kg  
Vitamin D3 1.500 IU/kg  
Vitamin E 30 mg/kg  
Vitamin C 100 mg/kg  
Koppar-cupric(II)sulfat 10 mg/kg

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här