4.5 på TrustpilotFri frakt över 599 krSnabba leveranser

Hem / Varumärken / Royal Canin / Royal Canin Katt

Royal Canin Katt

Katten. Självständig. Egensinnig. Likgiltig. Så säger vi. 

Och därför tror många kattägare att deras katt nästan kan klara sig själv – och inte kräver så mycket. Men det stämmer inte.

Utmaningen för många kattägare är att avkoda kattens beteende. När en katt verkar avlägsen är den till exempel oftast i full gång med att observera sin omgivning. När en katt drar sig undan kan det bero på att den är sjuk eller osäker. Dessutom döljer katten av naturen ofta sina behov för att inte verka svag. Och det betyder tyvärr att katten ofta inte får alla sina behov täckta. Det kan visa sig genom att katten lämnas för mycket åt sig själv, är understimulerad eller inte kommer till veterinären i tid. Eller att den får ett foder som inte tar hänsyn till dess ålder, ras eller näringsbehov. Så även om katten kan verka som helt sin egen, så är den först och främst din och behöver dig mycket mer än du tror.

Royal Canin kattmat för en hälsosam vardag

Att välja rätt kost till sin katt är ett av de viktigaste besluten vi som djurägare gör. Det påverkar allt från pälsens lyster till energinivån och den övergripande hälsan hos våra älskade fyrbenta vänner. Med Royal Canin kattfoder kan du vara trygg i att din katts näringsbehov inte bara uppfylls, utan även anpassas efter ålder, storlek och livsstil.

Vad innehåller Royal Canin kattfoder?

Royal Canins hängivenhet till vetenskapligt baserad nutrition innebär att varje måltid är utformad för att stödja din katts välbefinnande. De använder sig av högkvalitativa proteinkällor, välavvägda fiberhalter och ett noga urval av vitaminer och mineraler som tillsammans skapar en optimal kostbalans.

Fodrets sammansättning är specifikt framtagen för att matcha olika behov beroende på faktorer såsom ras, ålder eller eventuella hälsotillstånd hos katten. Det betyder att det finns produkter anpassade för allt från den lekfulla unga katten till den seniora katten med kräsna smaklökar.

Hur tillverkas kattmat från Royal Canin?

Royal Canins tillverkningsprocess säkerställer inte bara fodrets näringsmässiga kvalitet utan också dess säkerhet och goda smak. Genom kontrollerade produktionslinjer garanteras konsekvent hög standard i varje fodersäck som når ditt hem – redo för din katts matskål.

Dosering av Royal Canin Kattfoder

Varje katts individuella behov bör ligga till grund för hur mycket foder de får dagligen. På paketet hittar du rekommenderade mängder baserat på just dessa faktorer vilket underlättar doseringen enormt mycket. Men kom ihåg: dessa siffror är riktlinjer! Var observant på din egen katts aktivitetsnivå samt viktutveckling och justera portionerna vid behov.

Är Royal Canin kattmat bra?

Kort sagt: ja! Den individanpassade näringen ser till att varje måltid bidrar positivt till ditt husdjurs livskvalitet oavsett stadie i livet. Vi vet ju alla hur kinkiga våra älskade katter kan vara ibland, men med Royal Canins stora utbud och variation kan även den mest kräsna gourmetkatten bli nöjd.

Kampanj!

Kampanj
-20%
Sterilised Adult Torrfoder för katt 2 kg

Royal Canin

Sterilised Adult Torrfoder för katt 2 kg

287 kr359 kr

Kampanj
-20%

Royal Canin

Mother & Babycat torrfoder för katt och kattunge 2 kg

367 kr459 kr

67 produkt

Katt

3636