Eukanuba

Eukanuba kattfoder och hundfoder är en storsäljare i Sverige bland djurägare. Eukanubas grundläggande näringsfilosofi är att hundar och katter är köttätare och bör utfodras därefter. Kattmaten och hundmaten innehåller bara högklassiga ingredienser av finaste kvalité där varje ingrediens ska räknas. I Eukanubas breda produktsortiment finns förutom särskilda unika veterinärfoder även skräddarsydda foder för olika livsstadier samt skräddarsydda fodersortiment som tar hänsyn till specifika behov för raser, storlekar, känslighet och aktivitetsnivå. Eukanubas grundläggande tanke har bidragit till att ge miljoner av husdjur möjligheten att må så bra som de bara kan och har även lett till samarbete med uppfödare och organisationer över hela världen.

 

Visar 221 produkter på 7 sidor
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida

Som medlem i Bonuscard får du 50% rabatt på var 5:e förpackning av Eukanuba hundmat eller kattmat (motsvarande den billigaste köpta förpackningen). Ett digitalt bonuskort startas automatiskt när du som medlem handlar hos Bonuscard-anslutna Zoo.se i någon av våra butiker eller på nätet. Allt du behöver göra är att visa din id-profil ifrån appen, uppge ditt telefonnummer i kassan eller fylla i ditt Bonuscard-nummer ovanför köpknappen så hittar vår personal dig i medlemsdatabasen och gör en direktreglering av din Bonuscard-rabatt hos Zoo.se.

Eukanuba hundmatbonuskort - 50% på var femte Eukanuba hundmat 2-19kg (motsvarande billigaste köpta förpackningen).
Eukanuba hundmat uppfödarrabatt - 25% på Eukanuba hundmat 2,3-19kg för medlemmar i Eukanubas uppfödarklubb. 
Eukanuba hundmat jägarrabatt - 20% på valfri Eukanuba hundmat för medlemmar i Eukanubas jaktklubb. 
Eukanuba service/tjänstehundrabatt - 20% på Eukanuba hundmat 7,5-19kg för medlemmar i Eukanubas professionellklubb. 
Eukanuba kattmatbonuskort - 50% på var femte Eukanuba kattmat 1,5-10kg (motsvarande billigaste köpta förpackningen). 
Eukanuba kattmat uppfödarrabatt - 25% på Eukanuba kattmat 3*-10kg för medlemmar i Eukanubas kattuppfödarklubb. *från 170g på EVD sortimentet. 

Så blir du medlem i Bonuscard
1. Ladda ner Bonuscard-appen eller gå till Bonuscard.com.
2. Skapa ett konto och logga in.
3. Du kan direkt börja handla med din rabatt i hos Zoo.se webbshop, Bromma eller Sickla. 

Aktivera koden SBONUS i Bonuscard-appen eller via webbkontot på bonuscard.com så får du 50 kr i rabatt på ditt första köp!