Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Trixie Aktiveringsleksak - Foderboll, Godisspel

Trixie Cat Activity Snack Ball Plastic

Aktiveringsleksak till katter & kattungar. Aktivitetsboll av plast att stoppa godsaker i & låta katten & kattungen rulla bollen så att godiset ramlar ut. Foderbollen har ställbar öppning för olika storlek på godbitar & kattmat. Trixie Cat Activity Snack Ball. Läs mer
49 kr Rek.pris 70 kr
49 kr

Trixie Cat Activity Snack Ball - Aktiveringsboll

Trixie’s foderboll i tålig plast är en perfekt aktiveringsleksak till din katt. Bollen fylls med små godisbitar eller kattfoder, och genom att rulla bollen får katten ut godiset - en direkt belöning för ansträngningen. För att höja svårighetsgraden och stimulera din smarta katt ännu mer har Trixie’s kattboll integrerade labyrinter som gör att godiset blir svårare att få ut. Aktivitetsbollen utmanar och underhåller din katt, vilket gör katten sysselsatt, frisk och lycklig. Foderbollen fylls med fördel med belöningsgodis som Vitakraft Rolling Snack eller Flamingo MiniZ.

Aktivitetsboll till katt som fylls med kattgodis eller foder. Den underhåller och utmanar din katt i timmar tack vare den integrerade labyrinten och tränar kattens färdigheter.

Säljs i mixade färgerna rosa och grönt.

Material: Plast

 


Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här