Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Dogman Klosax Valpar, Små Hundar, Katt, Smådjur

Dogman Klosax Smådjur & Katt

Personalens favorit! Väldigt stark för att vara så nätt. Utmärkt för kloklippning på smådjur och fåglar. Passar även att använda som klosax till katt. Om man råkar klippa i pulpan är det bra att ha blodstillande pulver tillhands. Läs mer
59,90 kr Rek.pris 90 kr
59,90 kr

Dogman Klotång Smådjur & Katter - Röd

Klosax Valpar, Små Hundar, Katt, Smådjur

Dogman klosax valpar och smådjur, personalens favorit!
En väldigt stark sax för att vara så nätt. Utmärkt för kloklippning på valpar, smådjur och fåglar. Passar även att använda som klosax till katt. Om man råkar klippa i pulpan är det bra att ha blodstillande pulver tillhands

Dogman klosax valpar och smådjur har skarpa blad som enkelt skär av klon och greppvänliga handtag som underlättar för dig som ägare. Klotången har även ett stoppbleck som kan vara fördelaktigt att använda, var dock alltid noga med att kontrollera pulpans läge innan du klipper.

Det är viktigt att du håller din hunds klor i lagom längd. För långa klor leder till onaturlig gång och större skaderisk då hunden lättare fastnar i och skadar klorna om de blir för långa.

Därför är det viktigt med en bra klotång med skarpa blad som enkelt skär av klon och greppvänliga handtag som underlättar för dig som ägare.

Hundens klor består av, en pulpa full av kärl- och nervrik vävnad som förser din hunds klor med näring. Om hundens klor klipps för sällan blir pulpan längre och det uppstår ofta blodvite och smärta då klon ska klippas. Det är lätt hänt att ditt djur fastnar med den långa klon i något och sliter till och därmed orsakar ett klokapselbrott vilket måste behandlas av veterinär.

Vi rekommenderar att man kollar igenom tassar och klor minst en gång i veckan och klipper klorna regelbundet.

 Färg: Röd

Material: Plasthandtag

 

 

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här