Stödfoder & Återhämtning

Stödfoder återhämtningsfoder och specialfoder för sjuka eller svaga smådjur. Skulle ditt djur bli sjukt så är det bra att ha ett mycket näringsrikt smådjursfoder hemma för att stödja tarmfloran, bibehålla hull och en snabbare återhämtning.

Perfekt efter operationer, vid tandproblem och när djuret inte vill äta. Rådfråga alltid veterinär innan behandling hemma. Zoo.se i Bromma Blocks har öppet alla dagar på året, levererar foder och tillbehör för smådjur och gnagare direkt hem till din dörr. Du som bor i Stockholmsområdet kan få leverans redan samma vardagskväll och i övriga landet sker leveransen på 1-3 arbetsdagar. För rådgivning kom in i butiken och fråga vår kunniga personal, maila info@zoo.se eller ring 08-280740. 

Kaniners, chinchillors och marsvins föda ska i huvudsak bestå av fräscht och väldoftande hö som aldrig får ta slut och bör fyllas på flera gånger om dagen. För alla smådjur gäller fri tillgång till friskt vatten som ska bytas dagligen och vattenskålen eller flaskan ska diskas regelbundet. Förutom hö ska kaniner, marsvin och chinchilla även ha torrfoder i form av ett näringsrikt pellets med högt fiberinnehåll. Tänk på att kaninens och marsvinets mage är känslig vid stress och miljöombyte. Marsvin kan inte bilda eget C-vitamin och måste därför äta ett C-vitaminberikat smådjursfoder, alternativt så kan du komplettera marsvinets måltid eller dricksvatten med C-vitamintillskott dagligen.

JR FARM Mash for Granivores fodergröt för allätare med viktiga vitaminer, mineraler och animaliskt protein. Ett komplett foder för tillfällig användning som huvudfoder till fröätande djur. Passar till husdjur som guldhamster, tamråtta, gerbil, dvärghamster och mus. JR FARM Mash for Herbivores spannmålfri återhämtningsgröt till växtätande smådjur och gnagare. Ett komplett stödfoder för tillfällig användning som huvudfoder. Rekommenderas av veterinärer.

Olewo Karotten Morotspellets ökar pigmentering, motverkar diarré och förebygger infektioner. Rikt på betakaroten och B-vitaminer samt andra viktiga vitaminer och spårämnen som bland annat minskar allergiska symtom på mage-tarm, hud och päls.

Oxbow Carnivore Care rehabiliteringsfoder för köttätare. Återhämtningsfoder avsedd för husdjur som är ovilliga att äta sin vanliga kost. Utvecklad av djurdietister och veterinärer med exotisk expertis. Oxbow Critical Care när du behöver stödmata ett sjukt eller svagt djur. En riktig livräddare som kan ges till växtätare som tappat aptit eller hull på grund av sjukdom, operation eller dålig näringsstatus.

Oxbow Western Timothy Hay för vuxna smådjur med känslig mage och Alfalfa Hay extra energirikt till unga djur, bra gräshöbas med näring av hög kvalitet och en fräsch doft som är oemotståndlig.

Visar 7 produkter på 1 sidor
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida