Smådjursschampo & Balsam

Marsvin och råttor kan behöva ett bad emellanåt, och för detta finns små flaskor smådjurschampo.

Zoo.se i Bromma Blocks har öppet alla dagar på året, levererar foder och tillbehör för smådjur och gnagare direkt hem till din dörr. Du som bor i Stockholmsområdet kan få leverans redan samma vardagskväll och i övriga landet sker leveransen på 1-3 arbetsdagar. För rådgivning kom in i butiken och fråga vår kunniga personal, maila info@zoo.se eller ring 08-280740. 

Man kan också använda ett milt hund/kattschampo som finns i ekonomiska större flaskor. Akta så djuret inte får vatten i nos och öron, och se till att torka ordentligt torrt med en bra torkhandduk efter badet.

Marsvin kan badas om de blivit smutsiga. Använd ljummet vatten och ett milt djurschampo, och akta öron och nos. Torka marsvinet noggrant efter badet.

Råttor kan badas om de är smutsiga, och att simma i grunt vatten är utmärkt motion. Använd ljummet vatten och ett milt schampo, och akta öron och nos. Torka råttan noggrant efter badet så att den inte blir förkyld.

KW Danskt Rodent Shampoo for Rabbits, Guniea Pigs and Other Rodents smådjursschampo för kaniner och gnagare. Helt säkert att använda till smådjur och gnagare som kanin och marsvin. KW Gnagarschampo ger en ren glänsande päls. Ett djupverkande smådjursschampo för flesta pälstyper. Gnagarschampo som är extra mild för att undvika irritation i ögon och hud. Avlägsnar odör, mjäll och smuts. Hjälper till att främja en frisk hud samt lämnar efter sig en ren och glänsande päls.

Visar 13 produkter på 1 sidor
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida