Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Braaaf Belöningsgodis -100% Lax Rullar

Braaaf Salmon Roll 70g

Tuggrulle av 100% lufttorkad lax från Alaska för hund. Kalorisnåla & fettsnåla hundtugg med hög smaklighet, rikt på omegafettsyror & helt utan tillsatser. Skäm bort hunden med ett smaskigt ben från Braaaf. Läs mer
59 kr 842,86 kr/kg Rek.pris 70 kr

Braaaf Salmon Roll – Allergivänligt hundtugg

Braaaf Salmon Roll är ett naturligt och nyttigt tugg för din hund. Hundtugget består av 100% lufttorkad, vild lax från Alaska och är därför ett mycket nyttigt tillskott i hundens kost. Hundtugget är kalorisnåla och har en låg fetthalt samtidigt som de är fullproppade med nyttiga omegafettsyror. Lax innehåller rikliga mängder omega-3 som är viktigt för hundens celler, hud, päls, leder och tassar. Omega-3 främjar alltså en fantastisk allmänhälsa hos din hund, b.la. genom att sätta igång nedsatt immunförsvar, stoppar inflammationer och stärker kroppens förmåga att bilda viktiga celler. Dessutom brukar ett hälsosamt intag av Omega-3 synas otroligt tydligt: blank päls, välmående hud och mjuka tassar är bra tecken på att din hund får i sig rätt näringsämnen.

Och utöver de fantastiska hälsofördelarna med Braaaf Salmon Roll har de en oemotståndligt smarrig smak. Perfekt som extra belöning i vardagen, på träningsbanan eller som extra smaskigt mellanmål. Ett mycket gott hundtugg som även hjälper din hunds munhälsa och håller tänderna rena och fräscha. Salmon Roll är mycket lämplig för allergiska hundar med känsliga tarmar. Braaafs produkter innehåller inga konstgjorda färg eller smakämnen utan är 100% naturligt.

Innehåll: 100% Lax

Vikt: 70 gram

 

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här