Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Braaaf Belöning Hundgodis - 96% Lax

Braaaf Salmon Bites

Lufttorkad lax från Alaska. Braaaf almon Bites har en hög smaklighet & rik på omegafettsyror. Braaaf Salmon Salmon Bites är kalorisnåla hundgodis & tugg som bidrar till god tandhälsa hos hunden. Sammansättning: 96% torkad lax. Läs mer
49 kr 700,00 kr/kg Rek.pris 60 kr

Braaaf Salmon Bites – Allergivänligt hundgodis

Braaaf Salmon Bites är naturliga och nyttiga godbitar för din hund. Hundgodiset består av hela 96 % torkad, vild lax från Alaska och är därför ett mycket nyttigt tillskott i hundens kost. Godisbitarna är kalorisnåla och har en låg fetthalt samtidigt som de är fullproppade med nyttiga omegafettsyror. Lax innehåller rikliga mängder omega-3 som är viktigt för hundens celler, hud, päls, leder och tassar. Omega-3 främjar alltså en fantastisk allmänhälsa hos din hund, b.la. genom att sätta igång nedsatt immunförsvar, stoppar inflammationer och stärker kroppens förmåga att bilda viktiga celler. Dessutom brukar ett hälsosamt intag av Omega-3 synas otroligt tydligt: blank päls, välmående hud och mjuka tassar är bra tecken på att din hund får i sig rätt näringsämnen.

Och utöver de fantastiska hälsofördelarna med Braaaf Salmon Bites har de en oemotståndligt smarrig smak. Perfekt som extra belöning i vardagen, på träningsbanan eller som extra smaskigt mellanmål. Denna produkt är mycket lämplig för allergiska hundar med känsliga tarmar. Braaafs produkter innehåller inga konstgjorda färg eller smakämnen utan är 100% naturligt.

Analytiska beståndsdelar: Protein 58%, fett 7%, fiber 0,1%, aska 3,4%, vatten 25%

Vikt: 70 gram

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här