Returer

Återköp

Zoo.se följer distansavtalslagen som ger dig rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter att du mottagit dina varor sedan har du som kund 14 dagar på dig att skicka tillbaka returen till oss efter utnyttjandet av ångerrätten. Detta gäller förutsatt att varan återsänds i oanvänt skick, du får självklart undersöka varan för att fastställa dess egenskaper och funktion. Varor som foder, godis, kosttillskott och liknande måste vara i obruten förpackning för att anses oanvänd samt produkter med försegling (tekninsk plombering) måste vara obruten. Vi kan tyvärr inte ta tillbaka frysfoder i retur.

Återbetalning sker inom 14 dagar efter att vi har mottagit din retur.

När du vill skicka en vara åter så ber vi dig att kontakta vår kundservice och meddela oss om att du vill nyttja ångerrätten, samt om du så önskar kan vi skicka en retursedel till dig via e-post och returfrakten kostar från 69 kroner (vikt, storlek & om paketet är skrymmande).

Du står själv för returfrakten och vi accepterar inte returer via postförskott, rekommenderat samt vi kan inte hämta paket som har anlänt till ett postombud.

För att vara garanterad att din retur ska komma fram till oss direkt så är det bättre att du nyttjar vår retursedel som vi kan skicka på mail till din e-post.

Du kan också returnera produkten direkt i butiken, om du tar med följesedeln eller fakturan.

Fyll i retursedelsblanketten som följde med din order med ditt ordernummer eller använd er av konsumentverkets standardblankett när du skickar varan tillbaka så att vi kan behandla returen snabbare.

När du returnerar en vara står du för risken när varan skickas åter till oss. Tänk på att paketera in varan ordentligt så att den inte kan skadas under transporten.

Vi önskar att alla varor som skickas tillbaka till oss har kvar alla etiketter, originalförpackning samt manualer om dessa medföljer.

Om varan eller förpackningen har förändrats från ursprungsskick kan vi komma att göra ett prisavdrag som motsvarar varans värdeminskning.

Reklamationer 

I Sverige så har kunder 3 års reklamationsrätt enligt Konsumentköplagen, garantin täcker endast ursprungliga fabrikationsfel alltså fel som kom till under produktionen av produkten.

Du som kund ska kontakta vår kundservice om du har fått en defekt vara så fort som möjligt efter att felet upptäckts, en reklamation som görs inom två månader räknas inom skälig tid.

Kontakta vår kundservice på ehandel@zoo.se.

Tänk på att ha ditt ordernummer samt namn när du kontaktar vår kundservice, beskriv felet så utförligt som möjligt på produkten. Därefter skickar vi dig en retursedel. Vi står för fraktkostnaderna. Efter det att vi mottagit reklamationen kommer vi kontakta dig.

Fabrikationsfel skall konstateras av Zoo.se eller vår underleverantör av produkten, varpå du erhåller fri reparation alternativt ny produkt. Reklamationen gäller inte då vi inte kan hitta något fel på produkten eller då kunden har orsakat skadan själv så som normalt slitage och handhavandefel.      

Om du väljer att skicka tillbaka ditt paket till ett utlämningsställe kan Zoo.se inte hämta ut det.

Garanti/Reklamation Hundleksaker

Alla hundar är individer & de har olika fantastiska förmågor med att tugga/bita sönder det mesta så som skor, mattor, strumpor, barnens leksaker, vantar & kläder osv. som vi alla vet. Därför kan inte vi tyvärr ge någon garanti på hundleksaker/tuggleksaker för hund då de är förbrukningsvaror. Garantin gäller endast om det är ett fabrikationsfel.

Byten

På Zoo.se administrerar vi inga byten, men du som kund har 14 dagars returrätt. För att byta ut din vara mot en annan, returnerar du enligt våra returvillkor och beställer sedan den vara du vill ha istället. Du står själv för returfrakten och vi accepterar inte returer via postförskott. Du kan också returnera produkten direkt i butiken, om du tar med följesedeln eller fakturan.

Om du väljer att skicka tillbaka ditt paket till ett utlämningsställe kan Zoo.se inte hämta ut det.

Alla varor som skickas tillbaka till oss skall vara i ursprungsskick samt ha kvar alla etiketter och originalförpackning.

Returadress

Zoo.se

Ulvsundavägen 191E

168 67 BROMMA