Tagga #Zoopunktse på Instagram för att synas här

Raw for Paw Frystorkad Viltmix - Svenskt Hundgodis

Raw for Paw Dog Treats Wild Game Mix

Svenskt ekologiskt rent träningsgodis för hund med 100% torkat kött från älg, vildsvin, ren & hjort för alla hundar & små valpar - Raw for Paw Game Mix viltmix är ett lyxigt, ekologiskt valpgodis & oerhört smakrikt träningsgodis för din hund. Innehåller 100% kött från från glada vilda djur (älg, vildsvin, ren & hjort) i Sverige. Perfekt belöningsgodis med viltmix att ha löst i fickan då godiset är torrt. Belöning med få kalorier gör att vi kan skämma bort hundarna extra mycket. Raw for Paw Dog Treats Game Mix Läs mer
Kampanj
89 kr 2 342,11 kr/kg Rek.pris 109 kr
Rek. Pris 99 kr Specialpris 89 kr

Raw for Paw Dog Treats Game Mix / Wild Mix - Frystorkat Hundgodis & Kattgodis

Raw for Paw ekologiskt hundgodis och kattgodis med smak av viltkött (älg, vildsvin, ren och hjort). Varsamt frystorkade ekologiska godisbitar som matte och husse kan förvara löst i fickan utan att det kladdar, oemotståndliga för hunden och katten. 

Frystorkningen är en gammal beprövad konserveringsmetod som är skonsam mot råvaran. Resultatet blir små delikata torra belöningsbitar med låg vikt, bibehållna nyttiga näringsämnen och lång hållbarhet. Allt godis är svensktillverkat enligt hantverksmässiga metoder i Småland, har lågt kaloriinnehåll så vi kan skämma bort våra pälskningar mycket, och ekologiska för att värna om djuren. 

Raw for Paw erbjuder det där lilla extra för hundar och katter. Hundgodis och kattgodis som är eko, reko och så galet gott att hundarna skulle göra vad som helst för en bit till!

38 gram frystorkad bifflever innehåller motsvarande cirka 127 gram färsk lever.

Sammansättning: 100% kött från glada fria djur (älg, vildsvin, ren och hjort) som lever i det fria i Sverige, inga andra tillsatser. Tillverkat i Sverige.

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #Zoopunktse på Instagram för att synas här