Rauh! Moose Bone - Allargivänligt Hundtuggben

Vill du unna din hund något alldeles extra? Då är Rauhs exklusiva älgtuggben perfekt!

Naturligt, välsmakande och extra hållbart tuggben av högsta kvalitet. Perfekt för hundar med känsliga magar och hundar med stort tuggbehov. Tuggbenet är tillverkat av nordiskt älgskinn och torkat enligt traditionella metoder av Rauh i Finland. Tuggbenet innehåller inga tillsatsämnen, vilket gör det så skonsamt mot hundens mage att även allergiska hundar brukar tåla det. 

Skäm bort hunden med detta allergifria och hållbara tuggben som inte bara är ett roligt och gott snack som räcker länge, utan även tar bort plack och förhindrar gingivit.

Älgtuggbenet håller dessutom mycket längre än traditionella tuggben – samtidigt som det inte blir lika segt eller kladdigt. Ett nyttigt tuggben som tillfredsställer din hunds naturliga behov av att tugga, samtidigt som tuggandet blir en rolig aktivitet som vårdar och rengör tänder och tandkött samt stärker käkmusklerna.

Tuggbenet tillverkas exklusivt i Finland, där de använder sig av den dyraste och mest hållbara delen av huden från vilda älgar, som de torkar enligt traditionella framställningssätt utan konstgjorda tillsatser – alltså är det både en närproducerad och naturlig produkt. Produktionen kontrolleras även av den finska instansen EVIRA.

Hundtugget har ett lågt kaloriinnehåll och lämpar sig också för hundar som har svårt att hålla vikten. Eftersom att hundtugget är en naturprodukt kan måtten variera något.

Ha alltid uppsikt över din hund när du ger honom eller henne ett tuggben och se till att det alltid finns färskt vatten i närheten. Förvara tuggbenet torrt och rumstempererat.

Näring: Råprotein 87.7%, råfett 2.1%, fukt 6.2%

Storlekar:

Moose Bone XSmall är 14cm och passar små hundar.  XS är tunnare än övriga älgtuggben och lämpar sig extra bra för mindre hundar och valpar. 

Moose Bone Small är 15cm och passar små hundar.  

Moose Bone Medium är 25cm och passar små och mellanstora hundar.

Moose Bone Large är 40cm och passar mellanstora till stora hundar.

Skriv din egen recension

Rauh
Allergivänligt Älgtuggben Älghud
Rauh Moose Bone

Tillbaka till översikt

Pris 79 kr

Välj Storlek,

* Obligatoriska fält

Mer information

Variant Allergivänligt Älgtuggben Älghud