Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Rauh Älgtuggrulle - Allergivänlig Råhud Älg

Rauh! Moose Nordic Dog Chew Bone

Rauh älgtuggben - Moose Bone tuggrullar är kvalitéts tuggben av älg från Finland. Allergivänliga Finska hundtuggben av Älghud. Moose Bone älgtuggen är perfekta tuggben för den allergiska eller känsliga hunden som inte tål vanliga billiga tuggben. Aristo hundbenen innehåller enbart älghud från Finland. Läs mer
1 019 kr 3 396,67 kr/kg (169,83 kr/st) Rek.pris 1 554 kr
695 kr 4 633,33 kr/kg (115,83 kr/st) Rek.pris 1 074 kr
99 kr 900 kr/kg Rek.pris 129 kr
139 kr 926,67 kr/kg Rek.pris 179 kr
Bäst deal
198 kr 660 kr/kg Rek.pris 259 kr
79 kr 1 580 kr/kg Rek.pris 119 kr
79 kr

Rauh! Moose Bone - Allergivänligt Hundtuggben - Finsk Älghud

Vill du unna din hund något alldeles extra? Då är Rauhs exklusiva älgtuggben perfekt!

Naturligt, välsmakande och extra hållbart tuggben av älghud av högsta kvalitet. Perfekt för hundar med känsliga magar och hundar med stort tuggbehov. Tuggbenet är tillverkat av nordiskt älgskinn och torkat enligt traditionella metoder av Rauh i Finland. Tuggbenet innehåller inga tillsatsämnen, vilket gör det så skonsamt mot hundens mage att även allergiska hundar brukar tåla det. 

Skäm bort hunden med detta allergifria och hållbara tuggben som inte bara är ett roligt och gott snack som räcker länge, utan även tar bort plack och förhindrar gingivit.

Älgtuggbenet håller dessutom mycket längre än traditionella tuggben – samtidigt som det inte blir lika segt eller kladdigt. Ett nyttigt tuggben som tillfredsställer din hunds naturliga behov av att tugga, samtidigt som tuggandet blir en rolig aktivitet som vårdar och rengör tänder och tandkött samt stärker käkmusklerna.

Tuggbenet tillverkas exklusivt i Finland, där de använder sig av den dyraste och mest hållbara delen av huden från vilda älgar, som de torkar enligt traditionella framställningssätt utan konstgjorda tillsatser – alltså är det både en närproducerad och naturlig produkt. Produktionen kontrolleras även av den finska instansen EVIRA.

Hundtugget har ett lågt kaloriinnehåll och lämpar sig också för hundar som har svårt att hålla vikten. Eftersom att hundtugget är en naturprodukt kan måtten variera något.

Ha alltid uppsikt över din hund när du ger honom eller henne ett tuggben och se till att det alltid finns färskt vatten i närheten. Förvara tuggbenet torrt och rumstempererat.

Näring: Råprotein 87.7%, råfett 2.1%, fukt 6.2%

Storlekar:

Moose Bone XSmall är 14cm och passar små hundar.  XS är tunnare än övriga älgtuggben och lämpar sig extra bra för mindre hundar och valpar. 

Moose Bone Small är 15cm och passar små hundar.  

Moose Bone Medium är 25cm och passar små och mellanstora hundar.

Moose Bone Large är 40cm och passar mellanstora till stora hundar.

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här