Tagga #Zoopunktse på Instagram för att synas här

Eheim Kraftpaket Pumpar max 1200L/h

Eheim Innerfilter Powerline XL 2252

Tyska tysta akvariepumpar, kvalitets pumpar som aldrig gör en besviken. Eheim Powerline XL (2252) även kallad kraftpaketet med effektiv filtrering & snabb kraftig cirkulation för ditt Malawi akvarium. Eheim Powerline XL (2252) passar akvarium över ca 200 liter Läs mer
1 195 kr Rek.pris 1 695 kr
1 195 kr

Eheim Powerline XL (2252) - Stark Pump 1200 l/h

Powerline är innerfiltret för dig som vill ha högsta kvalitet, med en kraftfull cirkulation med intensiv syresättning av vattnet. Den är driftsäker och tystgående. 

Detta innerfilter är utrustad med en stark pump och har keramiska komponenter av mycket hög prestanda. Powerline har också en sofistikerad justerbar diffusor som gör att mycket syre förs med ut i akvariet.

Tack vare sin design kan filtervolymen anpassas individuellt till ditt akvarium. Extra filtermoduler kan köpas till om man önskar utöka volymen. Filtrets delar går lätt att ta isär för rengöring och byte av filtermaterial. Två patroner ingår. 

Powerline passar till både söt- och saltvatten.

I förpackningen medföljer en blå filtersvamp, och en patron med aktivt kol, som eliminerar illaluktande substanser och rester efter medicinering mycket effektivt.

Powerline XL (2252) passar till akvarier över ca 200 liter.

Tekniska specifikationer

Styrka: 28 W

Vattenflöde: 1200 liter i timmen

Lyfthöjd: 2 meter

Mått: 7,5 x 8 x 33,5 cm

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #Zoopunktse på Instagram för att synas här