Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Orijen Anka - Frystorkat Hundgodis Smakrikt

Orijen Dog Treats Duck

Delikatess 100% Anka lever kött är tillverkad utan kokning eller konserveringsmedel är försiktigt frystorkad i 18 timmar. Dog Treats Free Run Duck är en utsökt belöning med fantastisk smak för din hund. Ett hundgodis från Orijen. Läs mer
99 kr 2 329,41 kr/kg Rek.pris 99 kr
Bäst deal
449 kr 2 112,94 kr/kg (89,80 kr/st) Rek.pris 495 kr
99 kr

Orijen Dog Treats Free-Run Duck - Spannmålsfritt Frystorkat Smakrikt Hundgodis Anka

Orijen Dog Treats Free-Run Duck biologiskt korrekt anpassade belöningsgodis för hundar av 100% frigående Ontario anka. Frystorkade hundgodisbitar från Orijen med begränsat antal proteinkällor för att passa även hundar med foderöverkänslighet eller födoämnes allergi som kan reagera på vissa proteiner. Orijen Dog Treats Free-Run Duck ankkött. Hälsosamma och naturliga belöningsbitar som du kan vara säker på att din hund kommer att älska.

Orijens godis består av 100% kött och innehåller en biologiskt korrekt mängd av protein (47%). Din hunds naturliga kost innehåller få kolhydrater. Det är därför görs Orijens godis helt utan spannmål och kolhydrater - med god och naturlig smak av kött. Din hund är biologiskt anpassad för att leva på en kost av färska hela köttstycken.

100% rent kött.

Innehåll: Färsk anka (70%), färsk anklever (30%).

Analytiska beståndsdelar: Råprotein 43%, Råfett 37%, Växttråd 1%, Vatten 5%.

3 kalorier per hundgodisbit.

Vikt: 42,5 gram.

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här