Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

JBL Fiskfoder - Huvudfoder Små Akvariefiskar

JBL NovoGranoMix Mini for Small Aquarium Fish

Halvflytande akvariefiskfoder, JBL NovoGrano Mix Mini är ett premiumgranulat passar för akvarium med olika sorters små akvariefiskar. JBL Novo Grano Mix Mini fiskmaten är sammansatt för att passa flera typer av akvariefiskar som kräver hög andel animalier. Läs mer
99 kr 2 357,14 kr/kg Rek.pris 109 kr
99 kr

JBL NovoGrano Mix Mini

Ett granulatfoder till akvariefisk, storleksmässigt särskilt anpassat för fisk mellan 3-10 cm.  Fodret, granulatet, har en optimal sammansättning av råvaror och näringsämnena har en optimal balans gentemot varandra. Förhållandet mellan protein och fett är fördelaktigt. Granulatet grumlar inte vattnet i ditt akvarium och har en minimal belastning på vattnet, vilket minskar tillväxten av alger. Novo Grano Mixen från JBL är ett fiskfoder som också främjar en god tillväxt hos dina fiskar. En förpackning innehåller 100 ml.

Råprotein (40,0 %)

Råfett (8,0 %)

Växttråd (3,0 %)

Råaska (8,0 %)

Innehåll: vegetabiliska biprodukter, spannmål fisk och fiskbiprodukter, blötdjur och kräftdjur, vegetabilier, vegetabiliska proteiner, alger, fetter, antioxidanter (naturligt E306), färgämnen (E161j, E172) och Vitaminer (A, D3, E, C).

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här