Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Yeowww! Kattleksak Kattmyntafyllning - Bollar 3p

Yeowww! My Cats Balls - Cat Toys

Världens bästa bollar med superkattmynta. My Cats Balls är perfekt om du har flera katter som alla vill leka med kattmyntaleksaken samtidigt! Världens nummer ett bland kattmyntaleksaker på marknaden! Yeowww är kända för sina fina & tåliga leksaker. Läs mer
169 kr Rek.pris 229 kr
169 kr

Yeowww! My Cats Balls - de bästa kattmyntabollarna du kan hitta.

Yeowww! är världskända för att tillverka några av de absolut bästa kattmyntaleksakerna du kan få tag på, här i form av tre fullproppade kattmyntabollar som kommer göra din katt galen.

My Cats Balls levereras i trepack, vilket är perfekt för exempelvis dig som har flera katter. Ge katten  en boll och du behöver inte vänta länge på reaktionen som ofta är väldigt stark.
Det är svårt att säga hur din katt kommer reagera på kattmyntan, den kan börja rulla och springa runt och gnida sitt ansikte mot kattmyntan och göra alla möjliga sorters tokigheter. Ha alltid din katt under uppsikt när den leker med kattmynta.
Doften från kattmynta är så pass stark att det inte behövs särskilt mycket för att trigga katten.

Kattmynta är en 100% naturlig ört som triggar igång kattens lekfulla sidor, utan att vara skadlig för den.
Kattmynta som torkats är packad med doft som släpps ut när kattmyntan smulas sönder och kläms, vilket framkallar en harmlös lekfull reaktion hos de flesta katter.
Yeowww!s kattmynta är extra stark, ekologiskt odlad och själva leksakerna är tillverkade för hand i USA. Leksakerna är fyllda med 100% kattmynta utan syntetiska fyllnadsmaterial.

Reagerar din katt inte på kattmyntan? Om det är en kattunge så kan det vara så att den inte är mogen för kattmynta än. Normalt sett brukar katter börja uppskatta kattmynta först när de når 6-8 månaders ålder. Tänk också på att alla katter inte heller reagerar på kattmynta. 

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här